Lassan elstartol a One UI 2 béta tesztelése a Galaxy S10 családtagjain


Nem kell sokat várni már azon szerencséseknek, akik részt szeretnének venni az Android 10 One UI 2.0 béta tesztelésében, ugyanis egyes források szerint a tesztidőszak októberben elstartolhat. A Samsung a hivatalos közösségi fórumán osztotta meg a lenti “coming soon” feliratú kreatívát, amivel még inkább nyomatékosítani akarja a rajtot, ami a nyakunkon van.

Természetesen nagy az érdeklődés a közelgő béta iránt. A márka rajongóit az foglalkoztatja első körben, hogy milyen új fejlesztésekkel számolhatnák az új verziónál. Ugye a One UI 1.x-nél az volt az elsődleges cél, hogy a nagyobb kijelzős telefonokat sokkal felhasználóbb baráttá tegyék. Ennek érdekében a tartalom lényege a kijelző alsó ⅔-ba pozíciónálódott. Egy másik az éjszakai (vagy dark) üzemmód élesítése volt.

Gondolom az senkit se lep meg, hogy Dél-Korea lesz az első ország, ami megkapja a béta szoftvert. Nincs kizárva az a tény sem, hogy a következő az Egyesült Államok lehet, hiszen ha belegondoltok, akkor a Galaxy Active 2 szériában meglapuló EKG és vérnyomásmérés funkciók is náluk vannak tesztelés alatt, hogy aztán a szükséges adatok és engedélyek beszerzést követően mindenhol élesedhessen.

A One UI 2.0 béta pontos startját még nem jelentették be. További érdekesség a projekttel kapcsolatban, hogy csak a Galaxy S10 családtagoknál indul el a tesztfázis, tehát a Galaxy S10e, a Galaxy S10 és Galaxy S10+ trión. Sokakat meglephet a lista, ugyanis míg a legkisebb családtag jelen lesz a tesztelés során, addig a combosabb kivitel, a Galaxy S10 5G nem. Hasonló cipőben jár a Note 10 és Note 10+, amiknél megint csak szó sincs bétázásról (jelenleg), de ne tegyük rá a fejünket, hogy kimaradnának, hiszen ha visszaemlékezek a Pie idejére, akkoriban a Note 9 is utólagosan került fel a listára.

A tesztelők a Samsung Members alkalmazáson belül jelentkezhetnek, ha rendelkeznek a fent említett telefonok valamelyikével. Nyilván a kiadó helyek száma eléggé csekély, így amondó vagyok, hogy várjuk meg az első recap videókat.

Ami megint csak könyvelhető, hogy az Android 10 One UI 2.0 a tesztelt flagship telefonokra élesedik első körben, tippre jövő év eleje felé, persze ez már csak a mi spekulációnk.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.