Ha egyedi Galaxy S10+ készülékre vágynál…

Csalóka a cím, mert nem olyan egyszerű beszerezni a Samsung által kiadott olimpiai kiadású Galaxy S10+ készüléket. Ugye minden negyedik évben a vállalat piacra dobja csúcskategóriás készülékét limitált darabszámba az éppen aktuális Olimpia helyszínéhez szabva. Ez nem véletlen, hiszen ott van a hivatalos támogatók listáján. 2020-ban Tokió szolgáltat otthont a nyári ötkarikás játékoknak, így nem meglepő, hogy ők ihlették a telefon bizonyos részleteit.

Ajándék Samsung Buds jár a csomaghoz, ami nem éppen hétköznapi borítás alá lett rejtve.

A korlátozott darabszáma abban merülne ki, hogy mindössze 10 000 darab készült. A július 26-i megjelentése óta ezek már biztosan gazdára találtak, de abban is biztos vagyok, hogy borsósabb áron egy-két vásárlója már kínálja ebay-en és társain.

Tehát a piaci premierjén már túl van, amiről a helyi NTT DoCoMo gondoskodott. Árazás tekintetében: 114 696 yent kértek el érte, átváltva nagyjából 312 ezer forintot, ami nem vészes érte. A termék csak a „Prism White” színben látott napvilágot, illetve a hátlapjára – mint az a képeken is látszik – rákerült a Tokyo 2020 felirat és a két logó. Szoftverében szintén található újdonság, mivel egy úgy nevezett “Olimpiai kiadás” köszön vissza belső dizánjában.

Ha visszaemlékeztek, akkor derenghet, hogy nem ez volt az első ilyen húzása a vállalatnak. Anno a 2012-es londoni olimipiánál Galaxy S3-ból, míg a 2016-os rióinál a Galaxy S7 Edge-ből érkezett hasonló. Arról egyelőre nincs információ, hogy 2020-ban érkezhet-e hasonló a Galaxy S11-hez, mert mégis csak egy évvel a nyári játékok előtt, vélhetően a kerekszám miatt került kiadásra az eléggé exkluzív kiadás. További érdekesség, hogy a tavaszi modell kapja a megtiszteltetést, bár ez adja magát, mivel az őszi Note-ra már lezajlik a sportesemény.

A végére még néhány nagyon pöpec fotó róla:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.