Az ott egy Samsung Galaxy Fold a Vodafon-reklámjában?!

…Amikor bolhát csinálsz az elefántból?!

mondja a közönség, teljesen jogosan!

Így is lehetne fogalmazni, de ha már kiszúrtam, hogy a Vodafon legújabb reklámjában –, amelyben a Magyarországon debütált 5G-s hálózatukat reklámozzák, – egy Galaxy Fold köszön vissza, akkor miért ne hívnám fel a figyelmet?

A reklámban látható snitt a 24. másodpercnél.

Kicsit most másabb vizekre eveznék. Nagy gasztro rajongó vagyok, így már egy ideje tudom és ténylegesen is tapasztalom, hogy csak olyan ételeket illik a kitálalt tányérra tenni, amik fogyaszthatók. Sokszor jártam már úgy, hogy nem voltam tudatában annak, hogy amit látok, az mi is valójában, illetve ízleni fog-e egyáltalán. Ha egy étteremben odatálalnak eléd valami ételhez hasonlót, abból leszűrheted, hogy az ehető és fogyasztható – nem arra játszanak, hogy megmérgezzenek. Így talán egy kicsit értetlenül ülhetünk és állhantunk a reklám előtt, mivel oké, hogy a készülékből létezik 5G-s változat, azonban se ez, se az LTE opciója nem kapható Magyarországon és nagyon úgy fest, hogy ezen a közel jövőben sem lesz változás.

Ha persze azt akarják sugallni, hogy menj egy X.Y. GSM-be és vegyél magadnak egyet, akkor… nah, azt nem méltatnám válasszal. Ettől függetlenül őrülök, hogy a Samsung részt vesz a kampányukban és egy csúcs feletti készülék is helyet kap két másodperc erejéig.

Mutatnám a tévében fellelhető reklámot:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.