Így védheted a Galaxy Buds fülhallgatód a külső behatásoktól

Körülbelül 4 hónapja vagyok egy Galaxy Buds boldog tulajdonosa. Az elején aggódtam, hogy majd kiesik a fülemből, nem marad benne, de miután a megfelelő méretű pamacsot és fülfeszítőt (így hívják ezeket?!) tettem az egységekre, azóta elillantak kételyeim. Tényleg fényévekkel jobb, mint az előző generáció, azaz az iconX-széria! (Vélhetően ezért sem vitték tovább a névörököltetést.) Ez idő alatt nem kíméltem. Többször fordult elő, hogy átöltözéskor a nadrágzsebben maradt (olyan kicsi, hogy nem tűnik fel!), ahonnan kicsúszott és nagyot koppant a padlóra. Nem lett semmi baja, bírja az ilyen jellegű gyűrődést, de azért egyes helyeken megkopott, ahol a földdel találkozott.

Fel is merült a keresztkérdés bennem: Lehet-e hozzá vásárolni valamiféle tokot?!Lehet! Gyártója ugyanaz az Araree, ami a Samsung Galaxy S9 és S9+ duóhoz is adott ki tokokat, amiket a vállalat jóváhagyott. Ezek Magyarországon is forgalomban voltak – inkább kevesebb sikerrel. Képzeljétek, a Galaxy Buds-hoz csináltak egyfajta masszívabb szilikon tokféleséget.

Vastagságban egy 0.8mm-es szilikonbölcső gondoskodik a védelemről. Mint az látható a fenti képen, nem 100%-osan öleli körül, de amennyire lehetett és esztétikus, annyira “húzták ki” a tok határvonalait. Pl.: egy pozitívum, hogy rányúlik a bölcső nyitórészre, ami azért pratikus húzás, mivel mikor nálam földet ért, az az ütéstől akarva-akaratlanul kinyílt és a fülhallgató-egységek mentek szanaszét. A plusz, ráhajló “rész” megakadályozza mindezt. Tudjuk vele tölteni, ügyeltek a bemenet szabadon hagyására, valamint látjuk a visszajelző LED státuszát is.

Egy másik különlegessége, hogy karabinert tudtok rácsatolni, ugyanis van egy ilyen rész elhelyezve rajta, melynek köszönhetően pl.: felcsatolható mondjuk a nadrág övbújtatójára vagy a hátitáskára. Színekből is akar bőven, mindkét nem könnyedén megtalálhatja a magához illőt.

A BEAN kódnéven kereshető a net világában!

Elérhető színváltozatok:

  • GP-R170KDFPBWATBU – Black
  • GP-R170KDFPBWBTBU – Flamingo
  • GP-R170KDFPBWCTBU – Forest Blue
  • GP-R170KDFPBWDTBU – Red
  • GP-R170KDFPBWETBU – White

A Galaxy Buds a hivatalos forgalmazóknál mostanság 50 ezer forint körüli áron mozog. Hozzá a plusz védelem nagyjából 3 ezer forint, ami teljesen reális összeg. Szerintem ennyit megér! Tippre itthon nem lesz forgalomban, de külföldről némi postaköltség felárral rendelhető.