Amerikában most nagyon megéri flagship telefont beszámítatni Galaxy Note 10-be!

Magyarországon annyira nem dübörög a telefonok trade-in-elése, azaz a régi készülékek beszámítása, holott a márkaboltok lehetőséget biztosítanak rá. Egyszerűen a magyarok nem szeretnek megszabadulni szeretett telefonjaiktól, helyette inkább a családtagok között kerül tovább örököltetésre. Egy másik oka mindennek, hogy annyira nem is fizetik meg, hiába van a jó állapotban, így a felhasználója jogosan mondja azt, hogy ennyiért inkább megtartja porfogónak (és/vagy tartalék telefonnak).

Amerikában sem lenne másképp, ha Samsung nem tartana limitált idejű extra beszámítós akció(ka)t. A legutóbbinál a Galaxy Note 10 családtagjai kapják a fókuszt, melynek végső árából kapnak jelentős kedvezményt azok, akik szívesen cserélik be – még cseppet se nevezhető – régi telefonjukat egy tollas újra.

A társaság roppant mód jófej, ugyanis nem csak azok felé nyújtja a lehetőséget, akik a legnagyobb konkurenciájuk (értsd: Apple felhasználók!); hanem azoknak is, akik eddig hűek voltak hozzájuk. A kedvezmény mértéke lényegében azonosnak tekinthető. Ha valami Apple Iphone XS Max-szal vagy Samsung Galaxy S10+-szal rendelkezik, akkor 500 dollár helyetz most 600 dollárral tudja kevesebbért megvásárolni a Note 10-est! Tehát 100 dollárral megnövelték a kedvezményt.

A házon belüli trade-in kedvezményei!

Érdemes átgondolnia azoknak is a beszámítás lehetőségét, akik Galaxy S8-családtaggal rendelkeznek, ugyanis 350 dollár (cirka 100 ezer forint!) kedvezményt nyújt, legyen az egy Galaxy S8 vagy Galaxy S8+. A lényeg, hogy elhatározott legyen a felhasználó. Bár azzal már tudnék vitatkozni, hogy miért adnak ugyanannyit érte, mint egy Galaxy S9-családtagért, de ne menjünk ennyire mélyen bele. És slusszpoén, hogy még 75 dollárt (cirka 22 ezer forintot!) adnak azoknak, akik Galaxy S7-családtaggal rendelkeznek.

Az Apple felhasználókhoz is szólnak. Egészen iPhone 6S-től van lehetőségük a beszámításra. 200 dollárt adnak minden iPhone 6 és 7 modellért, míg ha valaki a 8-ból update-elne valaki, akkor 300 dollárra ugrik fel. Igaz a listán nem kap helyet a legutóbbi Iphone 11 egyik tagja sem, de azért kíváncsi lennék, hogy 600 dollár felett még mennyi pluszt adnának érte?!

Az Apple telefonok beszámítása után járó kedvezményei!

Magyarországon a Galaxy S10 és Galaxy Note 10 bevezetésekor volt jelentős trade-in akció, amikor beszámított készülékek árát +30 000 Ft-tal emelte meg a társaság. Azóta inkább csak bundle akciókkal operál, mint pl.: a most futó Galaxy S10/S10+ mellé járó Galaxy Buds-szal.

Te beszámítatnád jelenlegi telefonod egy újba, ha olyan trade-in ajánlatot kapnál érte?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.