Lebukott a Galaxy A51 hátlapi kamera része?!

A Samsung a 2019-es A-szériával remek középkategóriás termékeket vezetett be a portfóliójába. A Galaxy A40 a szegmens legkisebb tagját, a Galaxy A50 a középsőt, míg a Galaxy A70 a legnagyobbját képviselteti. Melyik a legjobb ár/érték arányban, arról az igények döntenek mindig, de az leszögezhető, hogy ha sokat nem akarunk rákölteni a telefonfrissítére, akkor ez a három modell között megtaláljuk a “szerelmünket”.

A 91Mobiles.com oldala érdekes képek bitrokába jutott. Nyakunkon a jövő év, melynek elején debütál mindig a frissített középkategóriás mezőny. Azt már egy ideje tudjuk, hogy a Samsung ‘1’-es toldással látja el a 2020-ra szánt modelljeit. A Galaxy A51, azaz a Galaxy A50-nek az utódja vélhetően L-betű elrendezésű kameratelepítéssel lesz felvértezve, legalábbis az alábbi fotók erről árulkodnak:

Az internet népe elő is vette képzelő erejét, mely szerint négy kamera kerülhet bele, mivel a vaku külön kivágásként mutatkozik. (Az ujjlenyomat-szenzor pedig marad a kijelzőbe integrált 2D-s variáns.) Vélhetően a főkamerát 48MP-es szenzor látja el; mely mellé csapódik két 12MP-est (egy az ultraszéles látóterű, egy a tele); illetve egy 5MP-es mélységszenzort.

A SIM-tálcáról szintén van egy fotója az oldalnak, amiből simán következtethetünk arra, hogy megmarad a 3 tálcás elrendezés, mely közül kettő a SIM-kártya kezelésért, egy pedig a memóriakártyáért fog felelni. Töltőcsatlakoztató tekintetében USB Type-C öröklődik tovább, valamint a 3.5mm-es Jack-foglalat se tűnik el, mint a prémium szegmensben. Belső tárhelye: 64GB/128GB-os lesz, illetve gyorsítótárból 4GB kerülhet bele. Az Android 10 és One UI 2.x könyvelhető operációs rendszernek.

A bejelentésére jövő év elejéig, a Mobile World Congress 2020-ig valószínűleg nem kerül sor. Tippre újra a barcelonai rendezvényen leplezik le a hardware frissítését.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.