46 díjat gyűjtött be a Samsung a 2020-as CES Innovation Awards-ön

A Samsung sose sajnálta a fejlesztésekre a pénzt, hiszen így halad előre, és így sikerül lerombolnia olyan határokat, amiket másoknak nem. A 2020-as CES Innovation Awards-ön 46 díjat zsebelt be, közülük 3-at a Best of Innovations kategóriájában. Ez a rangos díj azoknak az eszközöknek és szolgáltatásoknak jár, amik kiemelkedő tervezést és mérnöki munkát mutatnak az amúgy is élvonalbeli technológiában.

A díjazott terméke egy része. Fotó: Samsung

A „Best of Innovations” szegmensben a Galaxy Note 10+ 5G és két Samsung Visual Display nyerte el a legrangosabb elismerést. Mellette számtalan kategóriában díjazottak lettek, mint pl.: Gaming-ben, Software & Mobile Apps-ben, Embedded Tochnology-ban, Tech for a Better World-ben, Sustainability-ben, Home AV Components & Accessories-ben, Computer Hardware & Components-ben, Health & Wellness-ben, Fitness-ben, Sports & Biotech-ben, Wearables-ben, Mobile Devices & Accessories-ben, Computer Accessories-ben, Home Appliance-ben és Smart Home-ban.

Csak hogy konkrétumokról beszéljek: Ott a Galaxy Fold összehajtható mobiltelefon, ami egy teljesen új mobil kategóriát hozott létre. Természetesen a Galaxy Note 10+ 5G, amivel nemcsak a leggyorsabb mobilhálózat előnyeit használhatjuk ki, de még a készülék is egy izomerős darab. Ezen kívül az S Pen-nel olyan tudást kapunk, amire kevés készülék képes. Ne feledkezzünk el a Samsung 30.72TB PCle Gen4 NVMe SSD-ről, ami 8GB/s-es adatátvitelre képes. PCI Expressz buszrendszerben pedig 4.0-át támogat. A Samsung Global Goals App se kerülte el a CES figyelmét, mivel a jótékonykodást egy új szintre helyezi az applikáció.

We are honored and humbled to once again be recognized for the ways that our consumer electronics and digital solutions impact consumers’ lives and push the boundaries of where technology can go (…) This year marks a new milestone for the number of Samsung honorees at CES, which I believe is a testament to the world-class Samsung team that is behind these innovative new solutions.

mondta YH Eom, az észak-amerikai Samsung Electronics fejese.

Részünkről is megy a gratuláció; ĺ

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.