Renderképeken a Galaxy A51

2020 januárjában érkezik a Samsung következő generációs A-széria családja. A netet szépen lassan ellepik a hozzájuk kapcsolódó hírek. Azt már most tudni, hogy név tekintetében az nullás végződést egyes váltja, így a hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő Galaxy A50-es utódja a Galaxy A51 lesz. Természetesen a Galaxy A40 frissítése Galaxy A41-ként kerülhet be a köztudatba, és így tovább..

Nemrég közöltünk fotókat a fura kameraelrendezéséről, ami L-alakot követ. Egyes források jóslata szerint a kvad kameraportfólióban helyet kap: egy 48MP-es főszenzor, egy 12MP-es ultraszéles látóterű, egy 12MP-es teleszenzor és egy 5MP-es mélységszenzor. A három tálcás felszerelés szintén adja magát, ahogy a 3.5mm-es Jack-csatlakozás is. Akkumlátorkapacításban: 4.000mAh-s maradhat, mint a korábbinál.

Kijelzőméretben 6.4″-ról 6.5″-ra növekedhet. Egy másik újítása a megjelenítő panelnak a kamera kivágásánál található, ugyanis punch-hole-val rendelkezhet, abból is azzal a fajtával, amit a Note 10-szériánál megismertünk. Elvileg keskenyebb lehet, de a középre igazítás szinte könyvelhető tény.

Nem most lenne először lyukas kijelzője a Samsungnak középkategóriában, hiszen, ha visszaemlékeztek a Galaxy A8s-re vagy a Galaxy A60-ra, amik igaz irányított piacokra érkeztek, de ott a bizonyíték a jelenségre. Mellesleg azt se feledjük, hogy a Galaxy S10-szeriával bevezetett újdonság tetszett a felhasználóknak, így a sokkal nagyobb belső térrel rendelkező alacsonyabb árfekvésben levőkhöz is öröklődik. A jelek szerint a középre igazítás a legfelhasználóbarátabb és kedveltebb, illetve megközelítésben az Infinity-V és -U megvalósításra hajazó, amihez már hozzászoktak a felhasználók.

Vélhetően Barcelonában kerül bejelentésre, addig az irtakat kezeljük pletyka szinten.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.