A 4 hónapos ajándék Youtube Prémium előfizetésről hallottál már?


Gondolom kevesen tudnak arról, hogy a 2019. február 20-a után vásárolt Samsung telefonok mellé jár egy rejtett ajándék is, így tájékoztató jellegű bejegyzés következne.

A Samsung megajándékozza minden Galaxy TabS6 és Galaxy Note10-szériás felhasználóját 4 hónap ingyenes Youtube Premium előfizetéssel. Összegben ez nem nagy értek (hiszen havi 1.790Ft-ról beszélhetek), de legalább bizonyos időig nincs a digitális rezsinkben költségnövekedés, ha valaki megelégelte a Youtube-on állandó jelleggel feltűnő reklámokat.

Igen ám, de nem csak ez a két szegmens felhasználói örülhetnek. A Galaxy S10e / S10 / S10+ / S10 5G / Fold, illetve Galaxy TabS5e eszköz vásárlói és aktiválói is ugyanezen 4 hónapos ingyenes tagságot kapják. Ha pedig nincs a listán a készüléked, de 2019. február 20-a és 2020. február 29-e között történt/történik meg a Samsung okostelefonod és/vagy tableted vásárlása és aktiválása, akkor 2 hónapos az előfizetői kedvezmény. Tehát még egy Galaxy A20e-hez is jár utóbbi, ami azért nem rossz.

Az ajándék előfizetés hirdetménye. Fotó: Samsung

A Youtube Premium talán leghasznosabb funkciójának egyike, hogy reklámmentességet kapunk. Se a videók előtt, alatt és után nincs megszakítás. Egy másik, hogy zárolt/kikapcsolt képernyőnél se szakad meg a lejátszás, persze ilyenkor csak a hangot élvezhetjük. Itt említeném meg a Youtube Music-ot, a vállalat hivatalos zenei streaming applikációját, amin keresztül több millió dalhoz, albumhoz és élő előadáshoz férünk hozzá.

„A Samsung és a YouTube együttműködésével a felhasználók az elérhető legmagasabb minőségben követhetik a kedvenc tartalmaikat (… )A YouTube a kreatív alkotók platformja, a Samsung csúcskészülékeivel pedig a tartalomgyártók és -fogyasztók egyaránt élvezhetik a videómegosztó előnyeit.”

mondta Samu Zsófia, a Samsung Electronics Magyar Zrt. kommunikációs vezetője.

Aktiválás menete:

  1. Nyitsd meg a Youtube applikációt a telefonon vagy tableten.
  2. Jelentkezz be Google fiókkal. Ha még nincs accountod, akkor regisztráció szükséges.
  3. Az applikáción belül kattints a felhasználói profilfotóra, majd a kicsúszó menüben válaszd a “Youtube Premium-tagság vásárlása” almenüt.
  4. Klikk a “Próbáld ki ingyen” opcióra.

FONTOS: Csak azok a felhasználók élhetnek az ajánlattal, akiknek korábban nem volt YouTube Premium, YouTube Music Premium, Google Play Music szolgáltatása vagy YouTube Red feliratkozása (beleértve a próbaidőszakokat és a promóciókat is).

Képernyőfotó a Youtube Premium 4 hónapos ingyenes tagságáról. Fotó: Galaxy Világa

Ha kérdésed lenne, hozzászólás formájában bátran tedd fel!