Célszerű nyitott szemmel járni, mert akadhat olyan kedvezmény, ami nem Black Friday-hez kapcsolódik

A márkaboltokban már tegnap elstartolt a Black Friday-hétvége nevű kedvezményőrület, azonban legtöbb helyen minap tartják a Fekete Pénteket. Érdemes nyitott szemmel járni, több hivatalos forgalmazói oldalra ellátogatni, mert lehet, hogy nem feltétlenül az első találat a legjobb; vagy az, amit BF-plecsnivel ellátnak. Utóbbira hoznék egy példát.

Szóval szemre vételeztem, hogy pl.: az emag.hu milyen akciókkal készült a látogatóinak, hiszen az elmúlt napokban a tévében megsokszorozódott a hozzákapcsolódó reklámok száma. Egy szűrőt dobtam a prémium kategóriás Samsung telefonokra, és gyorsan kiderült, hogy mit akarnak eladni.

Képernyőfotó az emag.hu oldaláról. Fotó: Galaxy Világa

Az oldalfotón látható, hogy a hivatalos forgalmazásban fellelhető Galaxy Note 10 és Note 10+ készülékre van akció, azonban nem Black Friday-féle. Mindkettőre elég jó a deal, hiszen a márkaboltokban tartja még Note 10-család a debüt árazását. A fotón fellelhető két olyan modell is, amik nincsenek bevezetve a magyar piacra. Az egyik a Galaxy S10 5G, a másik a Galaxy Note 10+ 5G. Kettőjük kapja a Fekete Péntek leárazást, de ezeket csak rajtuk keresztül tudjátok szervizelni, szóval csak óvatosan a vásárlással.

Lényegében arra akartam kilyukadni, hogy ne mindig használjatok az előre legyártott keresési lehetőségeket, esetünkben a Black Friday akció szűrőt, mert belefuthattok szimplán jó kiemeletlen árengedmenybe is!

Mellesleg a Media Marktban a Galaxy A70 okostelefon 89 990 Ft, ami jó vásár; míg a Galaxy S10+ 128GB-os opciója 294 990 Ft, ami pedig nagyon nem, mert a márkaboltokban 279 990Ft novemberi árazásban.