Készülnek a Galaxy Fold aloldalak és tájékoztatók

Az elmúlt napokban a Galaxy Fold készüléktől volt hangos az oldal. Érthető okból kifolyólag, hiszen, ha anno valaki azt mondja, hogy még 2019-ben megkapjuk az első generációját a termékcsaládnak, akkor lehet beleröhögtem volna az arcába, mert hazánk olyan kicsi szeletet ragad ki az európai összből, hogy képtelenségnek vélem a jelenlétét. Aztán elkezdődött a kampány, december 4-én pedig megtartotta a Samsung Magyarország a hozzákapcsolódó sajtótájékoztatóját, amiből kiderült, hogy december 13-15-én – valamikor akkortájt – debütálhat Magyarországon.

Az előregisztráció minap lezárul. Aki komolyan gondolja a termék megvásárlását, az mindenképpen adja le az igényét a weboldalon, hogy jogosult legyen az ajándék autós dokkolóra, ami hivatalosan GP-TVU019SABBW SKU kódon fut.

Képernyőfotó a samsung.hu oldaláról.

A termék 14 budapesti üzletben lesz kiállítva. Legfrissebb információink szerint csak a hét második felében, hétvége tájt. Tehát nem nagyon lesz lehetőség a december 15-e körül megkezdődő hivatalos startja előtti szemre vételezésére a – mivel elvileg a telefont egy bura veszi majd körbe.

Nos, ezeket már leírtam. Gondoltam megnézem, mi a helyzet szolgáltatói fronton. Csomagban, hűség idővel mégis csak olcsóbb lehet, nem?! Elkészültek-e már a hivatalos aloldalak, valamint felkerült-e már az árlistába?

Van az a mondás, hogy, ami a netre egyszer felkerül, az bizony onnan már sosem távolítható el. A Telenornál történt hasonló, ahol már elkészült a Galaxy Fold aloldala, amit azóta inaktiváltak, viszont nyomot hagyott a netarchivumban, így megmutatnánk, hogy az alábbi linkre kattintva, mi fogadja majd a leendő érdeklődőit.

Telenor – Az aloldal még nem aktív, de a [hivatkozás] már megvan hozzá.

A Telekomnál még nem tálaltam nyomot, ellenben a Vodafone-nál igen, ahova az egyik árlistába került bele. Ezen kívül, sikerült megszereznünk az egyes díjcsomagoknak az árait.

Mutatnám, melyikben mit kóstál:

  • Listaár: 773 690 Ft
  • Kártyásként: 703 290 Ft
  • GO csomagokkal: 669 690 Ft
  • Red Live csomaggal: 638 190 Ft
  • Red Live Pro csomaggal: 627 690 Ft

Most lehet mérlegelni, hogy kátyásként vagy éppen listaáron mennyi értelme van kihozni a készüléket a “pirosaktól”, hiszen a Samsung márkaboltokban 695 990 ft-ért lehet megvásárolni.

A Vodafone árlistájába már bekerült a készülék.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.