Elkezdődtek az Ezüst napok a Samsung márkaboltokban

Mint azt korábban beharangoztam, decemberben három időszakot különíthetünk el, amiket afféle karácsony előkészítőként is fel lehet fogni. December 6-tól 9-ig lezajlott a Bronz szegmens, ahol a középkategóriában a Galaxy A70, míg tablet frontról a Galaxy Tab A 10.12019 modellek kerültek fókuszba. 2019. december 9-től 15-ig elstartolnak az Ezüst napok. Nyilván most az a keresztkérdés, hogy lesz-e ennél is jobb ajánlata a Samsungnak az Arany napokra? Érdemes-e tovább várni, vagy inkább most vagy soha alapon lecsapni a jelenlegi ajánlatokra?

Mielőtt rátérnék, felhívnám a figyelmet, hogy párhuzamosan három promóció is fut december 24-ig bezárólag. Az egyik a felsőkategóriás tabletekre irányuló, melyek vásárlása esetén ajándékba 500GB-os T5-ös SSD jár ráadás gyanánt. A másik az okosórákra fókuszáló, amelyeknek az ára tegnaptól lejjebb kúszott. Közöttük van a Galaxy Watch Active 2 széria is, ami eddig a bevezetési árukon voltak elérhetők. A harmadik pedig a kiegészítőket veszi górcső alá. Egyes termékekre 10%-os, másokra pedig 20%-os a kedvezmény mértéke.

Szóval vegyük szemügyre, mit tartogatnak az Ezüst napok!

A középkategóriás telefonok köréből a Galaxy A50-re esett a választás. Anno, amikor megjelentek a 2019-es A-széria tagok, ez volt a legnépszerűbb telefonjainak egyike a vállalatnak, mivel jó ár/érték arányt képviselt. Mostanra a hajdani 124 990 Ft-os nyitóára eléggé mérséklődött, és mivel hardverileg is korrekt, bátran ajánlanám a vásárlását.

Ezzel egyidejűleg fut egy promóció, ami arra lenne kihegyezve, ha a fenti Ezüst napok alatt bármely Galaxy A-szériás telefonhoz vásároltok okosórát (Pl.: Galaxy Watch Active-ot, Galaxy Watch Active 2-t vagy Galaxy Watch-ot), akkor ajándékba mellé vezeték nélküli hordozható akkumulátor jár, ami SKU kód alapján: EB-U1200CSEGWW néven fut.

Termék:Bevezetési ár:Decemberi ár:Ezüst napok ára:
Galaxy A50124 990 Ft94 990 Ft79 990 Ft

A felsőkategóriás telefonok közül a Galaxy S10-t éri a leárazás hulláma, abból is a 128GB-os alapmodellt, ami utoljára a Black Friday-kor volt leütve 199 990 Ft-os árra. A tavaszi nyitányhoz képest 110 ezer forinttal kerül kevesebbe, míg a decemberi árához mérve 60 ezerrel.

Itt is fellelhető egy keresztpromóció, ami arra lenne kihegyezve, hogyha az új Galaxy S vagy Note szériás telefon mellé vásároltok okosórát, akkor ajándékba jár mellé egy vezeték nélküli dupla töltőpad, ami EP-P5200TWEGWW SKU-kódon fut.

Termék:Belső tárhely:Decemberi ár:Ezüst napok ára:
Galaxy S10128GB257 990 Ft199 990 Ft

Íme a hirdetményei:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.