Felkerült a Samsung Magyarországra a Galaxy Fold extra garanciájának feltétele

Azzal egyetérthetünk, hogy a Galaxy Fold a 2019-es év egyik legvártabb és leginnovatívabb meglepetése lett. Nehezen startolt el az értékesítése, hiszen a tavaszra beütemezett rajtját el kellett halasztani, azonban – más konkurenciával ellentétben – már a piacon van, és gyűj(he)ti a felhasználók által a tapasztalatokat a Samsung részére, hogy a második generációja – amit várhatóan a Galaxy S11 családdal jelentenek be 2020 februárjának végén – még kifinomultabb legyen. Magyarország is azon kiváltságos európai országok listájára felkerült, ahol megjelenik a készülék – sőt minderről a külföldi sajtó is megemlékezett, ami azért szép teljesítmény.

Nyilván felmerül sokakban a kérdés, hogy kell-e ez az emberiségnek; illetve érdemes-e pénzt ölni az első generációjába a második érkezésének hajnalában? – A Samsung sosem titkolta, hogy ez a modell sokkal nagyobb “törödésre” és odafigyelésre szorul használata és tárolása során, mint az elődök. Erre fel is hívja a figyelmet a hivatalos oldalán, amit mindenképp célszerű azoknak elolvasnia, akik ilyen készülék vásárlásán gondolkodnak.

Mire kell ügyelned?! – Mutantám! Fotó: Samsung Magyarország

Visszakanyarodva az első kérdésre… Nyilván anno az érintőképernyős telefonok megjelenésekor sokan szkeptikusak voltak, mégis csak egy kiforratlan technológia született meg és indult útjára. Manapság már hozzátartozik a mindennapi életünkhöz. Nincs kizárva, hogy vakvágányra fut a projekt, azonban elnézve, hogy pár év alatt miként változott az emberek felhasználói szokása, valamint, hogy anno a Note-széria debütálásakor mennyien fogták a fejüket a nagy méret miatt, ennek csekély a valószínűsége. És miért ne akarna bárki is ennek az evolúciónak a részese lenni, pláne, ha nyitott az innovatív dolgokra, és még meg is engedheti magának?!

A Samsung mindig is diktáló, mint sem követő szerepkörben volt jelen a piacon. Az idei 46 db CES-díj szintén igazolja szavaimat. A Galaxy Fold-dal új készülék szegmens született, de mint említettem, az újdonságnak ára és javítási felára van. Utóbbira helyezném a hangsúlyt, hiszen a hivatalos weboldalon érhetővé vált, hogy milyen esetekben is van lehetőségünk élni azzal a bizonyos egyszeri bruttó 50 ezer forintos szervíz költséggel:

3.5. A Kedvezményes Kijelzőcsere kizárólag olyan törés, repedés vagy fizikai sérülés esetén vehető igénybe, amely funkcionális hibát okoz a Promócióban Résztvevő Termék rendeltetésszerű használatában vagy akadályozza annak biztonságos használatát.

olvasható a Samsung által kiadott Általános szerződési feltételek és szabályzatban.

„3.6. A Kedvezményes Kijelzőcsere kizárólag abban az esetben vehető igénybe, amennyiben a Promócióban Résztvevő Termék kizárólag olyan töréssel, repedéssel vagy fizikai sérüléssel rendelkezik, amely funkcionális hibát okoz a Promócióban Résztvevő Termék rendeltetésszerű használatában vagy akadályozza annak biztonságos használatát. Amennyiben a Promócióban Résztvevő Termék más, a jótállás keretei között nem kezelhető hibával is rendelkezik, úgy a Promócióban Résztvevő Termék gyári állapotba történő visszaállítása önköltséges (fizetős) keretek között történhet meg, valamint a jelen Promóció keretein belül biztosított Kedvezményes Kijelzőcsere kizárólag ezt követően vehető igénybe.

olvasható a Samsung által kiadott Általános szerződési feltételek és szabályzatban.

„3.7. A Kedvezményes Kijelzőcsere nem vehető igénybe esztétikai hibák (pl. karcok), illetve folyadék okozta sérülések, valamint hibák javítására, így a Promócióban Résztvevő Termék Infinity Flex Display, határtalan összehajtható kijelzőjén található zsírtaszító réteg kopása esetén sem, mivel az a Promócióban Résztvevő Termék működését nem befolyásoló, esztétikai tényező.”

olvasható a Samsung által kiadott Általános szerződési feltételek és szabályzatban.

„3.11. A Promóció kizárólag a jelen szabályzat 2.1.2. pontjában meghatározott Promócióban Résztvevő Üzletekben vásárolt Promócióban Résztvevő Termékekre vonatkozik, és kizárólag a Promócióban Résztvevő Szervizek által vehető igénybe, valamint más kedvezményekkel, és egyéb akciókkal nem vonható össze.”

olvasható a Samsung által kiadott Általános szerződési feltételek és szabályzatban.

Szerintem minden lényeges pontra felhívtam a figyelmet. Bárki is vásároljon, ügyeljen az ÁSZF-ben található részletekre, nehogy mélyen zsebbe kelljen nyúlni. Ezzel pedig egyértelművé vált, hogy miért nem érdemes szürkeiportból beszerezni.

A Galaxy Foldnál ténylegesen van ereje a hivatalos gyári garanciának! Ez vitathatatlan!

Képernyőfotó a Samsung Magyarország oldaláról

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.