Megérkezett a stabil Android 10 a bétaszoftveres Galaxy Note10-családra

Október végével nemcsak a Galaxy S10 családtagjainál startolt el az Android 10 bétatesztelő fázisa, hanem a Galaxy Note 10-eknél is. Sokáig kérdéses volt, hogy a Galaxy S11 premierje előtt megkaphatják-e az idei csúcskategóriás készülékek a frissítést, azonban a társaság az előző évekkel ellentétben most nem fogta vissza – hiába adott ki az egyik régióban egy frissítési ütemtervet (tájékoztató jelleggel!), melynek értelmében az S10-családra 2020 januárjában, míg a Note10-családra 2020 februárjában kellene megérkeznie az Android Q-nak.

A Galaxy S10-szériával ellentétben, ahol a hetedik bétafrissítést követte a végleges, a Note10-szériáknál az ötödik után érkezett a végleges, stabilnak titulált változat. Első körben még csak azon felhasználók élvezhetik az új szoftverrel járó újdonságokat, akik bétatesztelőként csatlakoztak be a projektbe. Hozzánk legközelebb ugye a németeknél volt jelen. Nem is véletlen, hogy a korábbi cikkünknél azt javasoltuk, hogy a DBT-s szoftverjüket letöltve álljatok neki a felfrissítésnek, ha nem bírjátok kivárni a vásár napját.

Nincs kizárva, hogy az élesítés Európa több régiójában két héten belül megindul, legalábbis, ha azt vesszem alapul, hogy Galaxy S10-eknél a német bétafázis stabillá érése és a magyarországi elérése között 11 nap eltérés van, akkor simán benn a pakliban, hogy karácsony tájt vagy esetleg két ünnep között érkezik a magyar Note10-felhasználók készülékeire is az Android Q.

Amondó vagyok, ha eddig nem fogtál bele a frissítésének, akkor már ne is tedd, hiszen már tényleg nyakunkon a 10. főszoftver.

Ha lemaradtál volna, akkor gyorstalpalóként mutatnám az előzményt:

A Galaxy Note10+ csomagjai:

A Galaxy Note10 csomagjai:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.