Előrendelhető a Galaxy Book Flex és Ion Dél-Koreában

Október végén attól zengett a világsajtó, hogy San Jone-ban a Samsung Developer Conference fejlesztői konferenciáján bemutatkozott két Galaxy Book szériatag: a Flex és az Ion. Mindkettő azzal harcolta ki a kiemelt figyelmet világ szerte, hogy QLED-kijelzővel érkezett, ami a piacon egyedülálló tény. Másrészről, ThunderboltTM 3-as porttal és WiFi 6 (Gig+) szabvánnyal rendelkezik, ami lehetővé teszi a piszokgyors adatátvitelt. Sőt, ha a Flex-re helyezem a hangsúlyt, akkor még megemlíthetem az S Pen képességet is, amivel Galaxy Note- és a Galaxy Tab S-szériák (3-tól felfelé, S5e kivételével) rendelkeznek.

Nah, de hagyjuk a száraz specifikációkat, hiszen arról, már korábban beszámoltam külön-külön.

Bő másfél hónappal a bejelentés követően pénteken, azaz december 13-án elstartol az előrendelhetősége mindkét laptopnak Dél-Koreában. A jelenlegi információk szerint december 20-tól kezdődik meg az értékesítése és a megrendeléseknek a kiszállítása. A Samsung mindenképpen az év végéig piacra akarja dobni és a jelek szerint a gyártása ezt lehetővé is teszi.

A The Korea Herald információi szerint a Galaxy Book Flex 1.75 és 2.92 millió won között kerülhet piacra, ami átszámolva aktuális árfolyam szerint: 440-737 ezer forintot takarna. (Ha amerikai dollárban szeretnénk szemünkre venni a végösszeget, akkor mutató 1.470 és 2.457 között ingadozna felszereltségtől függően.) Ezzel szemben a Galaxy Book Ion mérsékeltebb áron, 1.47 és 2.59 millió wonnal lát napvilágot, azaz cirka 371-653 ezer forintot kell kicsengetni, ha a pillekönnyű változat mellett tennénk le a voksot.

A termékek Magyarországon nem lesznek kaphatóak! Ha bárki ilyesmire vágynál, akkor sajnos szürkeimporttal kell beszerezned. Garancia nyilván nincs rá magyarországi oldalról, hiszen egyik modell sincs a hazai portfólióban. Ezt mindenképp mérlegeld vásárlás előtt!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.