Elkezdődtek az Arany napok a Samsung márkaboltokban

A célegyenesbe érkezett a karácsonyi hajtás. Mint azt korábban írtuk, megvoltak a bronz és az ezüst napok. Utóbbi egyik legfelkapottabb terméke talán a Galaxy S10 volt, ami vasárnapra készlethiányos lett ország szerte. Mondjuk nem lep meg a jelenség, hiszen a Black Friday-es árra csökkent a vételára, amivel azért eléggé jó dealt kaptak a vásárlók. Közben piacra került a Galaxy Fold is, ami megint csak szép fogyási mutatókat generál, ha azt vesszük, hogy több kitelepített üzletben pár nap alatt elkapkodták a terméket. Vagy csak fogjuk rá a karácsonyra az egészet?! Most az Arany napokra helyezném a hangsúlyt, ami 2019. december 16-tól 24-ig tart, bizony, jól olvassátok, a Samsung márkaboltok Karácsony előnapján is 10 órától 14 óráig nyitva lesznek, de amondó vagyok, hogy ne az utolsó pillanatra hagyjátok az ajándékvásárlást.

Mielőtt folytatnám a részletekkel, felhívnám a figyelmet, hogy párhuzamosan három promóció is fut december 24-ig bezárólag. Az egyik a felsőkategóriás tabletekre irányuló, melyek vásárlása esetén ajándékba 500GB-os T5-ös SSD jár ráadás gyanánt. A másik az okosórákra fókuszáló, amelyeknek az ára tegnaptól lejjebb kúszott. Közöttük van a Galaxy Watch Active 2 széria is, ami eddig a bevezetési árukon voltak elérhetők. A harmadik pedig a kiegészítőket veszi górcső alá. Egyes termékekre 10%-os, másokra pedig 20%-os a kedvezmény mértéke.

Ott tartottam, hogy Arany napok…!

Ismét Black Friday-es árak köszönnek vissza. Míg múlt héten a Galaxy A50-re, addig most a másik két népszerű Galaxy A-szériás telefonokra helyeződik a hangsúly a középkategóriás szegmensben. A Galaxy A40 59 990 Ft-os árával eléggé best deal, ha valaki egy kompakt méretű terméket szeretne magáénak tudni; ha viszont a méret nem számít, akkor jöhet a nagyobb kivitelű Galaxy A70, ami ismét 100 ezer forint alá csökkent.

Ezzel párhuzamosan elstartolt egy keresztirányú promóció, ami szintén 2019. december 16. és 24. között zajlik, mely értlemében, ha vásárolnátok egy A-szériás Samsung okostelefont, és hozzá tartozékot, akkor a második árából 20%-ot kedvezményt adnak. Bár a tájékoztatás a leírtak szerint nem teljeskörű, valószínűleg Galaxy Buds, Level és más termékekre ez nem tartozik, csak a tokokra, ha tippelnem kéne. De így meg ott a fentebb futó akció, amivel automatikusan megkapjuk. Mindegy, a kreatív szerint megemlékeztem azért erről is!

Termék:Bevezetési ár:Decemberi ár:Arany napok ára:
Galaxy A4089 990 Ft74 990 Ft59 990 Ft
Galaxy A70139 990 Ft109 990 Ft99 990 Ft

A felsőkategóriás készülékek közül azt hittem, hogy a Galaxy S10+ kerül be az arany napok őrületébe, azonban helyette a társaság inkább a Galaxy S10e-t választotta. Tehát ezen szegmensben a Bronz napokat ismételik meg. A decemberi árához képest 20 ezer forinttal marad több a zsebünkben, ha mellette tesszük le a voksot.

Szintén adott egy keresztirányú promóció, amely december 24-ig tart. Lényege abban merülne ki, hogy ha vásároltok S- vagy Note-szériás okostelefont, illetve hozzá tartozékot, akkor a második esetén nem 20%, hanem 30%-os kedvezményt kapunk. Pl.: ha két tokot akartok venni, mert nem megy a döntés. (Gondolom mindig az olcsóbb lesz a második!) Tippek között még simán helyet foglalhat: a DEX-kábel, az autós tartó, a memóriakártya, a külső SSD vagy a hordozható akkumulátor. Nah, ez már jobban hangzik!

Termék:Belső tárhely:Decemberi ár:Arany napok ára:
Galaxy S10e128GB199 990 Ft179 990 Ft

Végezetül karácsony slágertermékére helyezném a hangsúlyt, a tabletekre, amik közül egyetlen modell kapott kedvezményesebb árat, a Galaxy Tab A10.12019, amelynek WIFI-s és LTE képes változata is bekerült az Arany napok őrületébe.

Termék:Modell kód:Decemberi ár:Arany napok ára:
Galaxy Tab A 10.1 (2019) WIFISM-T51069 990 Ft54 990 Ft
Galaxy Tab A 10.1 (2019) LTESM-T51589 990 Ft69 990 Ft

Futottak még szegmens…

Zárásképpen a sestore.hu oldalán futó webáruházas akcióra hívnám fel a figyelmet, ha valaki aktivitásmérőben gondolkodnak. Múltkor az okosóráknál meglepődve tapasztaltam, hogy az okoskarkötők nem kerültek a leárazásba, azonban webes felületen egész hónapban tart rá a jelentős kedvezményhullám. Mutatnám mennyi az annyi!

Termék:Modellkód:Decemberi ár:Arany napok ára:
Galaxy FiteSM-R37512 990 Ft7 990 Ft
Galaxy FitSM-R37029 990 Ft17 990 Ft

Íme a hirdetmények:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.