Lehet, hogy a tavaszi csúcstelefonokat nem Galaxy S11-eknek hívják?

Érdekes infó látott napvilágot karácsony előnapján, amit az Ice Universe és az MMDDJ_ tett közzé tweet formájában. Arról lenne szó, hogy a Galaxy S11-családként eddig emlegetett csúcskategóriás tavaszi modelljeit lehet, hogy mégsem Galaxy S11-eknek, hanem Galaxy S20-aknak fogják hívni.

Okés, emésszük a pletykaszösszenetet!

Csak szemléltetésképpen bemásolnám a forrás tweeteket, mert mindkettő láttán értetlenül ültem a monitor előtt, és direkt vártam bármiféle visszajelzést, hogy ez akkor most mi is valójában:

…aztán miután eltelt a karácsony és leülepedett a villámpletyka úgy döntöttem, hogy adok egy kósza cikket neki, mert van logika az elképzelés mögött, ami alapján még akár igaz is lehet az olvasott!

Igazából a magyarázat, ami szerint behúzható mindez igaznak annyi volna, hogy a 2020-as évben a Samsung egységes, áttekinthető névválasztas szeretne. Ha már 2020 következik, akkor legyen S20 a család neve, tehát kihagynák S11-től S19-ig. Hasonlóra láttunk már példát a Huawei részéről, ahol a P8, P9, P10 után a P20 és P30 következett. Lehetséges, hogy ezt veszi át a társaság? Másrészről, ne feledkezzünk el arról sem, hogy Note 6 sose létezett. Egyből Note 7-re ugorottunk Note 5 után, hogy 2019 a tízesek éve lehessen!

Ami alapján képtelenségnek tekinthető a fentebb írtak, az nem más, mint hogy nem lenne egységes a névválasztás, hiszen az A- és az M-szériánál csúszás mutatkozna azáltal, hogy a jövő évi tagoknál ‘1’-es a végződés, nem pedig nullás. Volt korábban szó arról, hogy az S és a Note család egybeolvadna, és ‘One’-ként születne újjá kettőjük fúziója, de ez is elmaradt.

Igazából teljesen mindegy miként hívjuk, a lényeg, hogy megállja a helyét a piacon; és a húzósabb árvonzat olyan tulajdonságokat hozzan a felhasználójának, hogy az elégedett legyen a választásával. Nincs igazam?!