Újabb névváltoztatós pletyka láttak napvilágot!

Azt hittem, hogy a következő Galaxy S-szériás telefonok névváltoztatásával kapcsolatban nem lehet tovább csűrni-csavarni a pletyka rovatot, azonban tévedtem. Minap újabb tweet látott napvilágot, ami azóta vírusként végigment az interneten, és mivel számtalan oldal lehozta, úgy gondoltam: tőlünk se hiányozzon, hiszen a felvetésnek lehet alapokat lerakni. A kérdés inkább, hogy van értelme?!

Harmless Karl, a Schnail tokgyártójának egyik alapítójától származik az alábbi tweet, amit mutatnák eredeti valójában:

Igazából valamiféle levélszösszenet látható képformájában becsatolva, amiben az olvasható le, hogy a Galaxy S11e, Galaxy S11 és Galaxy S11+ névtrióként számon tartott tavaszi csúcskategóriások nevei: Galaxy S20, Galaxy S20+ és Galaxy S20 Ultra lesz/lehet.

Nyilván, ha április környékén járnánk, azt gondolnám, hogy április 1-jei tréfával állunk szembe, amivel a spekuláló népet jól átb**ák a palánkon, de szó sincs ilyenről, hiszen holnapután újév napja lesz. Ha a teóriát meg szeretném alapozni, akkor a fenti elnevezéseknek iPhone-ra visszavezethető alapokat adnék. Miszerint…

  1. ők se folytatták az „XR” vonalat – csak a Samsungnál „e”-ről beszélünk -, hanem inkább simaként futtatták tovább, a simát „Pro”-ként, a legnagyobb tagot pedig „Pro Max”-ként. Most, hogy nyakunkon a „Lite”-széria, amondó vagyok, hogy ez lesz az újragondolt/újrakonfigurált „e” utód.
  2. Nekik is kell egy ütős alnév arra fókuszálva, hogy a legb*szósabb, legprémiumabb, legösszerakottabb és a Samsungok legjét tartod a kezedben, ha ezt választod! És persze egyértelműen ez jusson másnak is az eszébe. Ugye az Apple-nél a „PRO” évek óta ezt képviselteti. Most a Samsung nincs kizárva, hogy a Sony által egykor bevezetett toldást, az „ULTRA”-t veszi elő. Bár az a család az XA2 Ultra-val 2018 első felében úgy fest megszakadt, mert nem jött utód 2019-ben.

Zárásként csak annyit tennék hozzá, hogy igazából olyan mindegy, hogy milyen néven lát napvilágot a tavaszi felsőkategóriás család! Az már szinte biztos tény, hogy kezdésben 3 tagot fogunk kapni, és vélhetően – látván az S10 Lite és Note10 Lite duó fogyását – évvégén jön még egy. Mellesleg a korábban fellebbent a teóriának kezd alapot adni az is, hogy a Galaxy S11 inkább S20 lehet.

De egyébként oly mindegy, a lényeg, hogy legyen jól összerakva mindegyik!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.