Boldog új év(tized)et kíván a Galaxy Világa!

Először, akarom írni, még egyszer:

Boldog, sikerekben gazdag új évet és új évtizedet kívánnánk!

Admin

Sokat gondolkodtam, hogy újév napjára mivel készüljek! Vegyem semmisnek azt, hogy lezártunk egy évtizedet, melynek végén a Samsung elhozta az S- és Note-szériából a 10. tagokat? Vagy, hogy mögöttünk a jövő leginnovatívabbnak tűnő készüléke, a Galaxy Fold, amivel tényleg száműzni lehet az éterből a tablet szegmenst? Nem! Nem akartam, helyette úgy gondoltam, az év első napjára nem hozok semmiféle kimutatást, hírt – pedig ötletből nem vagyunk híján –, hanem átadom a teret a pihenésnek, hogy aztán holnap elhozzam a megszokott hó eleji cikktriót, amiben a 2020-as év januári áraira fókuszálok; de lesz más is.

2020 eléggé fontos év lesz a Samsung életében, hiszen az elmúlt egy évben a tech világa azzal próbálta a társaságot fenyegetni, hogy a Huawei általi nyomás egyre inkább erősödni fog, és annyira megközelíti, hogy a folytatásban maga mögé utasítja a kínai versenytárs a dél-koreait. Ez nem történt meg, de kellett hozzá Amerika bekeményítése. Aztán ott volt a másik front, miszerint a Huawei Mate X megelőzi és odaveri a Samsung Galaxy Fold-ot, de a mai napig nincs a piacon a termék, így a szájhősködésnek mi értelme?! Evezzünk helyette más vizekre!

Amit biztosan tudni vélünk a 2020-as évről, hogy fókuszba kerül a flexibilis készülék termékcsaládja. A társaság 5-6 millió eladást tűzött ki célul, amihez elengedhetetlen egy olcsóbb modell is, amit vélhetően a tavaszi zászlóhajósa társaságban fognak prezentálni. Az M- és az A-széria tovább folytatja pályafutását, illetve még több 5G képes készülék kerül be a portfólióba. Ősszel pedig egy újabb csúcskategóriás érkezésével kell/lehet számolni, de, hogy a Galaxy Note-nak a tizenegyedik tagját, vagy a Galaxy Fold-nak az valós második kiadását (én a tavaszit afféle 1.5-nek tartanám látatlanban!) kapjuk-e meg, az a jövő zenéje.

Mi persze itt leszünk, hogy elhozzuk a branddel kapcsolódó összes hírt. A 2019-es évben 174 cikkel fedtük le az év utolsó negyedét, az idei évre még több várható, csak győzzük egészséggel és kapacitással.

Nem utolsó sorban köszönöm mindenkinek az erre tévedést, és az esetleges megosztásokat, amikkel olykor kiugró nézettségi adatokat is produkáltatok!

Sziasztok, és Samsung készülékekben gazdag új évet mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.