Jöhetnek a kedvelt középkategóriás telefonokra a bétaszoftverek

Az már egy ideje köztudott tény, hogy az Android 10-es operációs rendszert a Galaxy S8 és Galaxy Note8 nem kapja meg. A Samsung éppen a tavalyi csúcskategóriás készülékeinek bétateszteléseit csinálja, melynek végéhez közelednek, így adja is magát a kérdés, hogy mi lesz a következő modell?! Sőt, a Galaxy Note9-nél már befutott a végleges béta!

A sort a Galaxy A40 és a Galaxy A50 duója folytatja, melyeknél a bétatesztelés még az év végén elstartolásra került. Ez azért érhetett sokakat meglepetésként, mivel csak tavasz középére/végére van beütemezve a kiadott listán, és előttük a Galaxy A30 és a Galaxy A80 modellekre kellene megérkeznie a One UI 2.0-nak, ehhez képest a SamMobile csapata arról számolt be, hogy a béta státuszú tesztelői fázis elstartolt mindkét közkedvelt középkategóriásnál.

Vannak arról pletykák, hogy kettőjüknél a Samsung egy másabb felületet szeretne elhozni a felhasználóinak, ami alatt annyit kell érteni, hogy míg egy Galaxy M20 és egy Galaxy M30 duó csupasz operációs rendszert kapott, addig náluk be szeretne néhány fontosabb plusz szolgáltatást építeni, amivel még kapósabbá tehetik. Érthető a lépés, hiszen évek óta hangsúlyozza a társaság, hogy a mai kiélezett piacon csak így – egyedi megvalósításokkal – lehet vásárlókat szerezni, és nagyon úgy tűnik, hogy tartja magát a kijelentéséhez.

Természetesen március előtt nem igazán lehet számolni az érkezésével, de nincs kizárva persze, hogy előbb kerül élesítésre.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.