Specifikációjában bajnok hordozható akkumulátor a láthatáron

A Samsung Buds+ cikknél számoltam be arról, hogy küszöbön egy újabb vészaksi vagy beszédesebb nevén: hordozható akkumulátor debütje, ami támogatni fogja a 25 wattos vezetékes, valamint a 15 wattos vezetéknélküli töltést.

Nem sokat lehet eddig róla tudni, csak annyit, hogy modellkód alapján az EB-U3300-ra hallgat, ami az EB-U1200-nak lehet a kvázi utódja. Méretét tekintve maradt a 10 000mAh-ás telepnagyság, viszont ennél már a töltés és visszatöltés lehetőségét USB-C be- és kimenetek adják. A megszokott módon a borítás tetejére helyezik el a vezetéknélküli töltési képességet, amivel nem csak okostelefonokat, hanem okosórákat vagy a Samsung Buds-ot is képesek leszünk visszatölteni. Nyilván a sebesség és a töltés mód nagyban befolyásolja, hogy a teljes méretből mekkora lesz végeredményben a tényleges felhasználható mAh értéke.

Az elmúlt időben egyre több készülék kezeli a 25 wattos töltést, így nem meglepő, hogy update-eli a Samsung a kiegészítőjét. Ugye az előző évből a Galaxy A70 és a Galaxy A90 5G kapta meg elsőként ezt a vezetékes töltési sebességet, majd pedig átörököltetésre került a Galaxy Note10-családba is, ahol egyes tagok még a 45 wattos töltésfelvételre is képesek.

A termék főbb paraméterei.

A Federal Communications Commision oldalán már 7 dokumentáció fellelhető hozzá.

A SafetyKorea weboldalán található fotóval zárnám soraim. A kiegészítő debütje vélhetően a tavaszi csúcsmodellek érkezésére lesz ütemezve.

Az új hordozható akkumulátor látható a fotón! Fotó: SafetyKorea