Itt az év első leárazási hulláma, nincs sok készülék közötte

Mögöttünk a 2019-es év. Aki picit képben van a kereskedelmi világgal, az tudhatja, hogy karácsony után egyből elkezdődik a „sales” hullám, amiből legtöbb esetben hármat kapunk – legalábbis a ruházati üzleteknél. Ám a műszaki cikkeknél nem jellemző, hogy egy akciót egy másik még jobban felüllicitáljon; szóval, aki abban reménykedik, hogy a lentebbi telefonok lesznek még olcsóbbak a közeljövőben ki kell ábrándítanom: bátran vásároljon most, mert tavaszig várhatóan ezek az árazások fognak ismétlődni.

Az év első promóciója: 2020. január 10. és 13. között zajlik, azaz péntektől hétfőig. Nincs közte sok készülék, mindössze három. Külön kiemelném azt is, hogy ezzel párhuzamosan megy még az év elején startolt AKG kupon osztogatás, amit akkor kaphatunk, ha 100 000 Ft felett vásárlást ejtünk meg valamelyik Samsung márkaboltban egy számlán. Ugye ekkor 15 ezer forint értékű ajándékutalvány jár, de a részleteket a fentebbi linkre kattintva tessék keresni.

Az alsókategóriát most elkerüli a leárazás hullám, de talán nem is baj. A fókuszt a középkategória két kedvelt tagja kapja: a Galaxy A50 és a Galaxy A70. Mindkettőnél bevetik a Black Friday-napok kedvezményeit, amik eléggé rendben vannak, bár azt azért megjegyezném, hogyha valaki szeretne AKG kupont mellé, akkor a kiegészítő vásárlás elengedhetetlen, hogy átlépje a minimum árlimitet.

Termék:Bevezetési ár:Januári ár:Akciós ár:
Galaxy A50124 990 Ft89 990 Ft79 990 Ft
Galaxy A70139 990 Ft104 990 Ft99 990 Ft

Felsőkategóriában a Galaxy S10e kapja a górcsőt, még a Galaxy S10 Lite érkezése előtt. Noha, nincsenek egy súlycsoportban, mégis azt érzem, hogy egymás ellenfelei lehetnek, mégis csak nagyon közel vannak árfekvésben egymáshoz. Másrészről, mindkettőnek van olyan képessége, ami miatt biztos nem okoz csalódást.

A legkisebb Galaxy S10 családtagja ugyanazon színekben pompázik, mint a megjelenésénél. Tehát pirosban nem lesz kapható továbbra sem hazánkban, holott nagyon pöpecül néz ki.

Termék:Belső tárhely:Januári ár:Akciós ár:
Galaxy S10e128GB199 990 Ft179 990 Ft

sestore.hu további kedvezményeiről:

A márkaboltokban nincs kedvezmény az alsó szegmensre, azonban más a helyzet az online felületen, ahol fentebbi trió mellé csatlakozik a Galaxy A10 készülék is. Volt már jobb áron, nem firtatom, de, akinek olyan okostelefon kell, amit nem használ szinte semmire, csak alap dolgokra, azoknak tökéletes választás lesz, már csak a 32GB-os memóriakártyából adódóan, amit a csomag tartozékai között tessék keresni. (De miért pont SanDisk?)

Termék:Bevezetési ár:sestore.hu ár:
Galaxy A1054 990 Ft43 990 Ft

Íme a hirdetményei:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.