Mégis lesz 2K és 120Hz a Hubble-ben

Tényleg óvatosan kezelem a pletykákat, mivel nem szeretek feleslegesen dolgozni, azonban most belefutottam abba, amiről tegnap írtam: azaz, pletykára ellenpletyka, arra pedig helyesbítőpletyka érkezett. Vagy micsoda…?! Már én sem tudom követni, szóval a lényegre térnék: meg lehet nyugodni, a címben olvasott tények igazak, vagy legalábbis valamilyen szinten könyvelhetők.

Minap Ice Universe megnyugtatta a követőbázisát az alábbi tweettel, amelyre a legfrappánsabb válasz tweetet másolnám be:

Tehát akkor a Hubble fedőnéven emlegetett termékcsalád megkapja a 120Hz-es képfrissítési lehetőséget, legalábbis az egyik legmegbízhatóbb szivárogtató ilyen információhoz jutott.

Nyilván nincs semmi kőbe vésve, február 11-én érik be hivatalossá!

Az előző tweetre érkezett válaszokat végigvizslattam! Hát… az olvasóbázisának túlnyomó többségét felháborította, hiszen mégis csak úgy emlegetik az új S-széria családtagjait, mint, amivel egy új kezdetet akar megalapozni a Samsung. Ne hogy már csak egy névvel újítsanak be, az ultra gáz lenne! Nem lennék meglepve, ha tényleg a társaság oldaláról került volna a törlés törlésre, mivel mérlegeltek és összességében azt hozták ki, hogy a hátralévő időt is arra kell szentelniük, hogy a felhasználóik megkapják azt az újdonságot, amivel tényleg kiemelkedik a konkurencia felsőkategóriás készülékei közül. A 120Hz-es képfrissítési ráta pedig hozza magával a prémium érzetet, pláne, ha az ember játékra használja. Oké, nem mindenki játszik, de más téren is lehet az előnyöket élvezni. Ha pedig nem kell, akkor visszakapcsolva egy hosszabb üzemidő köszön vissza.

Nagyon remélem, hogy a Galaxy S20-ak nem hoznak csalódást. A kamera frontról már szinte minden kiderült, de azért akadnak még olyan újdonságok, amikről nem hullott le egyértelműen a lepel, mint pl.: a nevek vagy szoftveres újítások.

Zárásképp jegyezném meg azt, hogy a Display Mate oldalát a flagship megjelenések után mindig a Samsung uralta az elmúlt években.