Csak 15 wattos tölthetőségre lesz képes a Bloom

Nem kérdéses, hogy a Galaxy Z Flip vagy inkább fedőnéven a Bloom nagyszerű készülék lesz. A Samsung azt tűzte ki célul, hogy a 2020-as évben még több emberrel megbarátkoztatja az összehajtható telefonok piacát, ehhez pedig elengedhetetlen egy “olcsóbb” modell, amit vele szeretnének képviseltetni. Igaz még csak spekulációkról beszélhetünk, amikor szóba hozzuk, de az már most köztudott, hogy jelentősen kevesebbe kerülhet, mint az első generáció, ami átlépte a 2.000 dollár feletti árazási küszöböt.

A LetsGoDigital szerint így nézhet ki a Bloom.

A flexibilis kijelzőgyártáson egyelőre nem nagyon lehet spórolni, azonban van más alternatíva az 1.000 dollár körüli fogyasztói áron való tartására. Pletykák szerint az egyik ilyen opció az lehet, hogy a tavaly debütált Snapdragon 855-ös processzorral dobják piacra. Az se gyenge, nyugi! Egy másik, hogy csak 15 wattos töltéstámogatást kap, 25 wattost egyelőre nem szánnak ennek a termékcsaládnak.

Ez utóbbi már úgy fest: beigazoldódott, ugyanis a kínai 3C névre hallgató szabványozó felület bejegyzésében az olvasható, hogy az SM-F7000 modellszámon futó készülék dobozában az EP-TA200 adapter található, ami hivatalosan a Samsung szimpla type-c végű gyorstöltője, amit a hazai márkaboltokban 6 990Ft-ért árulnak.

A C3 bejegyzése szerint a tény.

Ha visszagondoltok a Galaxy Fold-ra, akkor ott sem volt jelen a 25 wattos támogatottság, így meglepő lett volna, ha pont egy olcsóbb árszegmensű készüléknél teszik elérhetővé. Nyilván a 15 wattos se lassú, csak éppen van ennél gyorsabb. A Samsung egyelőre nem akarja bevetni a gyorsabb töltést az osztott akkumulátorú készülékeinél, helyette inkább biztonsági játékra törekszik, ami érthető, mégis csak túl van egy Galaxy Note7-en, és nem akarja, hogy a történelem megismetelje önmagát. Másrészről, az egyenlőre lenne a termékcsalád eltemetésével, hiszen alapvetően ódzkodik a közönség a törékenysége miatt tőlük – és még nem is olcsók.

Csak a tisztánlátás mivoltából fakadóan azért megemlíteném, hogy 3.300mAh-s akkumulátort kaphat összértékben, de a felosztás méreteiről nincs kitűnő pletyka eddig. Február 11-én okosabbak leszünk.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.