Kiszivárogtak a Galaxy S20 háttérképei

Anno a főiskolán megtanították, hogy mindennek van hírértéke, csak éppen Te magad döntöd el, hogy adsz-e neki teret vagy annyira lényeges infónak nem tekinted, és inkább nem veszel róla tudomást. Nos, valami ilyesmi idéződött fel bennem, amikor megláttam, hogy mennyi weboldal leközölte a Galaxy S20 háttérfotóit. Alapvetően, ezzel nincs is semmi baj, mert a grafikusok odatették magukat kreativitás szemszögéből, amit azért hangsúlyoznék ki ennyire, mivel egyáltalán nincs az a fajta érzetem, hogy nyúlták volna valahonnan az ötletet.

Másrészről, ismét felidéződött a főiskola azon időszaka (2013 szeptemberét írunk!), amikor megjelent a GTA5 (ismertebb nevén a Grand Theft Auto V) és mindenki elővette a meglévő negyedik részt, mert nem volt pénze az újra. Vagy csak nem akartam megvásárolni, mert tartott attól, hogy nem lesz annyira jó, mint az előző; vagy mert a kivárásra játszott.

Nah, csak arra akarok kilyukadni, hogy két ismerősömnél is lecserélődött a napokban az egyszerű háttérképük a most következők egyikére. Tetszik nekik az, amit a Samsung One UI grafikusai megalkottak a közeljövőben érkező Hubble-családnál. Harmadrészről ez olyan, mint egy fejben lévő frissítés, ami arról győzköd, hogy új lett a telefonunk. Nyilván csak felületben hasonlít, de hát a Launcherek is ugyanezt csinálják: becsapják a szemet és az agyat, hogy többnek érezzük a készülékünket, mint ami. Vagy ez a gondolatmenet már kicsit átment filozofikusba?

Íme a Galaxy S20-család háttérképeinek galériája:

A ‘második oldalon’ megtekinthetők animált formában is a hátterek.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.