Újra nyereményjáték a Samsung Members-ben

Már kezdtem meglepődni, hogy a hosszabb karácsonyi nyereményjáték sorozat után mekkora kihagyás van a Samsung Members applikációban, aztán teljesen véletlenül beléptem és vettem észre, hogy újfent harcba lehet szállni valamiért. A tét nem más, mint HBO GO streaming szolgáltatós előfizetés, amivel anno a novembert zárták, illetve a decembert nyitották. Nekem speciel még tart az akkor nyert három hónapos ingyenes időszakom, ami a próbahónap mellé csapódott, így igazából négy hónappal lepett meg a Samsung, amit ezúton is nagyon szépen köszönök.

Most 2020. január 29-ig, éjfélig tart a játék, amelyben 3 hónapos vouchert lehet nyerni az HBO GO-hoz. Nincs más teendő, mint – miután letölteni a Play Store-ból az app-ot – elindítani, majd a ‘Kedvezmények’ menüpontban a hozzákapcsolódó ikonon keresztül kitölteni egy kérdőívet az adataiddal. És persze várni, hogy a szerencse melléd szegődjön. A nyerteseket e-mail formájában keresik fel.

Csak érdekességként említenem meg, hogy jelenleg olyan sorozatokat nézhettek (magyar felirattal mindenképp), mint a Stephen King-féle A kívülállót, vagy Jude Law és John Malkovich főszereplésével futó Az új pápát. Nemsokára terítéken lesz berkeikben a Hugh Laurie-féle Avenue 5, vagy a picit távolabbi jövőben (=tavasszal) a Westworld 3. etapja. Ha viszont nem lennél sorozatfüggő, akkor is ott van egy rakatnyi film, amiből biztos találsz estére néznivalót. Mellesleg ajándéknak se rossz, tehát érdemes nyereményért harcba szállni.

A játék kreatívja a Samsung Members applikációban.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.