Ilyesmi zoomolásra lehet képest a Galaxy S20

A hét utolsó napjára befutott egy újabb Galaxy S20-as tweet-sorozat. Ismét Max Weinbach publikált olyan infókat, amik akár még valósak is lehetnek – legalábbis eléggé kicsi annak a valószínűsége, hogy false információkkal akarna követőket szert tenni.

Két tweet-et mutatnék be, de előbb azzal kezdeném, hogy már előzőleg is kaptunk infókat, és nagyon úgy fest, hogy valahogy az XDA-Developers bloggeréhez került a Samsung egyik tavaszi csúcsmodellje. Az már biztos, hogy nem a Galaxy S20 Ultra-t fogdosta, illetve az is, hogy azért a szoftverje még nem forrott ki teljesen, mivel a kamera egyik újabb funkciójánál, a ProVideo-nál folyamatosan kifagyott a készülék.

A tweet-jeinél az látható, hogy egy eléggé magas helyről lőtt egy alapfotót, illetve egy digitális zoommal készítettet. Utóbbi értéke: 50x-es. Elvileg a Galaxy S20+-ról – vagy a Galaxy S20-ról – van szó. További érdekesség, hogy a közelített kép 2,5 mérföldre van, azaz cirka 4km-re. Igaz a részletgazdagsága hagy némi kivetnivalót, azonban nem tisztázott a tény, hogy kézből lőhette-e vagy állványról?! – Igazából zajos a fotó, de ettől függetlenül elképesztő is, hogy ez a miniatűr szenzor mire képes.

Február 11-én okosabbak leszünk, de minden jel arra mutat, hogy a Hubble fedőnév a zoom képességére utalhat.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.