Vajon a Galaxy Z Flip reklámanyaga az, amit éppen láthatunk?

Tegnap óta sokat gondolkodtam azon, hogy mit lehet hozzáfűzni a Weibo által közzétett fotóhoz. Imádom, hogy 2020-at írunk, és a (kém)fotók minősége még mindig olyan minőségűek, hogy kb. egy jóféle hamisítványnak is simán elmennek, mert a megapixel tartományuk és zajosságuk kritikák aluli. Nem lázadni akarok, csak éppen fel van dobva a labda, hogy bármikor belefuthatok valami tréfa félébe, amin a világ jót röhög, de amondó vagyok, vegyük jobban szemügyre a fotót, ha már ilyen lelkesen lencsevégre vették.

A fotó, ami kellően összezavarta a sajtót! Forrás: Weibo

Fórumok találgatása szerint a Galaxy Z Flip kora promóciós videója köszönhet vissza, amit a delikvens személy vélhetően DEX-üzemmódban futtatva csekkol a Galérián keresztül. De ez csak egy tipp. A Galéria rész passzol, hiszen ott van a négy ikon alul, ami tényleg arra utal, mint ha ott lennénk. Emellett az „ablak” mérete is simán ráillik a DEX-üzemmódra, mert nagyjából ugyanennyi teret foglal el, ha nem tesszük ki nagyképernyőbe.

Az már most biztosnak tűnik, hogy a korábban Galaxy Fold 2, majd csak fedőnevén Bloomként emlegetett következő összehajtható készüléke a Samsungnak a küszöbön áll. Jelenleg Galaxy Z Flip-ként tartja a közönség számon, de nincs is jelentősége, hiszen egyre inkább kezd körvonalazódni, hogy termékcsalád debütje előtt állunk.

Már csak az a keresztkérdés, hogy a képen mi látható?! Mondanék két opciót:

  • Egy olyan készülék, ami nem két modulból, hanem három modulból áll és ‘Z’ betűként „hajtható össze”. Erre utalójel lehet a kékszínű megvilágítás a panel felületén, ami az alsó részen kívülre vetül. A jobboldala sehol sem kap ilyet, csak a bal.
  • Nem egy, hanem két Bloom-ot látunk a képen, csak annyira flexibilis már a kijelző, hogy hátrafelé is „össze lehet hajtani”, kijelzővel kifelé. Szintén a kékes megvilágítás árulkodik, illetve az, hogy a felső zsenér rész inverze az alsónak.

Egyik twitterező szerint ilyen Fold megvalósítások lehetnek:

Alternatív Fold-verizók. Forrás: Twitter

Bármi is legyen az, beszélteti rendesen az internet népét. Helyette ugorjunk specifikációs vizekre.

Ishan Agarwal információi szerint kezd felszállni a köd a Bloom specifikációja körül, mely szerint – bár ezt mi is sejteni véltük – a hátlapi kamera nem 108MP-es lesz, hanem mindössze 12MP-es. Nem kell szerintem ragozni a tényt, hiszen az árképzés beszédes. A Z családot megteremtő készülék nem a flagship termékek listáját akarja erősíteni, hanem megteremti a középkategóriás összehajthatóét – az már csak egy másik tény, hogy nagy úgy fest, az 1.400 eurós árazás behúzható neki.

Kijelzőben Dynamic AMOLED-del mehet tovább a Samsung. Operációs rendszerét tekintve már One UI 2.1-gyel számolnak nála, illetve 256GB-os belső tárhellyel, mert vélhetően nem lesz bővíthető hely szűke miatt. Az előlapon pedig a Galaxy Note10-féle 10MP-es szenzor érkezhet.

Színeiben beszélnek Feketéről, Liláról, valamint Fehér/Szürkéről. Február 11-én okosabbak leszünk, addig maradnak a teóriagyártások.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.