Renderfotókon a Galaxy Buds+

A Samsung nem csak tavaszi csúcstelefonjait, és a legújabb összehajtható elképzelését prezentálja 2020. február 11-én, hanem a méltán népszerű Samsung Buds következő generációját is. Az utód neve, a Samsung Buds+ árulkodó, miszerint második széria helyett egyfajta ráncfelvarrással készül a felhasználóinak, ami hosszabb üzemidőt és jobb hangminőséget ígértet. Aktív zajszűrésre még nem lesz képes, majd talán a 2021-es modellje.

A vállalat a Samsung Iconx után megtalálta a helyes ösvényt, amin folytatná tovább az útját. Érthető, hogy csak aprócska változtatásokat orvosol, hiszen, ami (mára már!) jól működik, bevált, azon miért változtatna?! Nem mellesleg az okosórák piacához hasonlóan: erre sem jellemző a már-már követhetetlen fejlődés (nem követeli meg a piac!), illetve átlagosnál gyorsabb elavulás; helyette inkább a tartósabb stagnálással jellemzeném. Cseppet se lennék meglepve, ha csak 2 évente adna ki érezhető változással ellátott utódot.

A lényegre térnék: Ishan Agarwal twitteren megmutatta azokat a fotókat, amiken a lehetséges Samsung Buds+ látható. Ha igaznak lehet vélni a látottakat, akkor a formaterv maradt és csak apró módosításokat végeztek a tervezők. Nekem, ami így elsőre szemet szúrt, az a belsejében feltűntetett Left/Right felirat, hiszen a jelenleginél ilyesmi nincs feltűntetve. Ezen kívül a bölcső, mintha kicsit kerekebben lenne oválisabb, míg a mostani laposabban az. (Értitek, hogy mire akarok kilyukadni? A jelenlegi keskenyebb.)

Színek tekintetében marad a fekete és a fehér. Rajta kívül beszélnek a “Light Blue” színvilágról és a rózsaszínről, de hogy mi lesz belőle, az csak február 11-én derül ki.

Ha tippelnem kellene, akkor bizonyos Galaxy S20 előrendelők (az előző évet alapulvéve tippre: a középső és a nagy tag esetében) ajándék bundle formájában igényelhetnek egy Samsung Buds+-ot a Samsung Members applikáción keresztül.