Újragondolták a Galaxy S20-család render képeit

Február 11-e még messze van, azonban a pletyka rovat egyre jobban kezdi megérezni a közeledtét. Nem telik el két nap, hogy valami újdonság ne üsse fel a fejét a következő csúcskategóriás családtagok sorából. A Galaxy S20 és S20+ már szinte könyvelhető készülék kinézetileg és specifikáció szinten. A Samsung a Galaxy 20 Ultra-val szeretné átlépni a határait és a rajongóbázisát lenyűgözni. A design-ja még mindig sok kérdést rejt magában – bár azt sejteni lehet, hogy a kameraszigete az átlagosnál jelentősen nagyobb lesz.

A mostani új információk alapján abban is ki fog tűnni a Galaxy S20 Ultra másik két társától, hogy rozsdamentes acél keretet kaphat. Legalábbis Max tweetje szerint:

Az Apple már egy ideje (talán 2017 óta?) alkalmazza, a vásárlói pedig szeretik. Elegáns, illetve hozzátesz a prémium érzethez. Tavaly, a Galaxy S10+ két nagyobb tárhellyel felszerelt modelljénél keramiával próbálkoztak, azonban úgy fest, ezt a vonalat elhagyják, ugyanis a Galaxy Note10-családnál már nem volt jelen a portfólióba.

Lesznek alapértelmezett beállítási érdekességek is, mint pl.: a készülékek 60Hz-en működnek, amit a felhasználó módosíthat a megfelelő menüpontban. Egy másik, hogy a 8K@30fps videofelvételi mód 8K@24fps-re csökken, azonban ez is visszaállítható.

Max a lehetséges árképzésre is kitér egyik tweetjében, miszerint:

Ez persze spekuláció, hiszen nem tisztázott, hogy a Hubble család minden tagja érkezik-e: LTE és 5G változatban, vagy csak egy formában lesz elérhető. A fenti árképzésnél érdemes kiemelni az 5G-hez képest a 4G-s variánsok nagyjából 100 euróval lesznek olcsóbbak. Tehát, csak most az egyszerűség kedvéért nézzük az 5G-s opciókat:

  • Samsung Galaxy S20 5G: 900-1.000 euró ~= 300-335 ezer forint
  • Samsung Galaxy S20+ 5G: 1.050-1.100 euró ~= 350-375 ezer forint
  • Samsung Galaxy S20 Ultra 5G: 1.300 euró ~= 435 ezer forint

Zárásképpen jöjjön a címben emlegetett galéria.

A Galaxy S20 jelenlegi valójában:

A Galaxy S20+ jelenlegi valójában:

A Galaxy S20 Ultra jelenlegi valójában:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.