Infografika a Galaxy Fold készülékhez

Lassan kivezetés alatt a Galaxy Fold készülék, hiszen, a magyarországi készletek majdhogynem kiürültek (a legtöbb márkaboltban feltűntek “A termék elfogyott” kiírások), de sebaj, hiszen a küszöbön az “elérhetőbb árú” utódnak az érkezése, amit február 11-én leplez le a vállalat.

Hiába a borsós árazás, a Samsung nagyot ment 2019-ben a legújabb technológiájával. Ismét bizonyították, hogy a rengetek innovációs díjat nem azért kapták, mert valaki jófejségből odaadta nekik, hanem, mert valóban letettek az asztalra valami nagyot. Sokan kételkedtek a Fold sikerében, hasznosságában! Előttem vannak a tipikus elsőlátású negatív reakciók, miszerint (1) Ezt veszi valaki?, vagy (2) Ennyi pénzért már használt autót veszek?, vagy (3) Túlárazott hülyeség, üdv az Apple árnyékában?. Nála még inkább adja magát a szűkebb közönség, de ezzel nincs is baj. Anno a Note-ot se vásároltak annyian, mint most, azonban az idő helyre tette mindent, és most már ott tartunk, hogy igenis a tollas változatra is van évente hardver update igény.

Elkalandoztam… Arra akartam kilyukadni, hogy minden kezdet nehéz, viszont a Galaxy Fold remekül helytállt és bebizonyította, hogy a belefektetett időt és pénzt a közönsége értékeli.

Zárásképpen megmutatnék egy infografikát, melyben feleleveníti a Samsung, hogy mik azok a húzó specifikációk, amire büszke nála.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.