Grátiszba járhat egyes Galaxy S20 készülék mellé a Samsung Buds+ fülhallgató

Ha emlékeim a helyükön vannak, akkor (talán) az elmúlt 5 évben a Galaxy S9-családhoz nem járt előrendelés mellé semmilyen grátisz termék. Régebben volt egy olyan generáció, a Galaxy Note3, amihez Samsung Gear okosórát adták, de akadt olyan is, amikor Samsung VR szemüveget. Tavaly már megkötéseket vezetett be a vállalat, hiszen csak az kaphatott Samsung Buds-ot (ami az ajándék kütyüt képviselte), aki, vagy Galaxy S10-re, vagy Galaxy S10+-ra adta le előrendelési igényét.

Idő közben változott az előrendelés mellé járó grátisz megkaparintásának lefolyása. Míg a Galaxy S10-család előtt afféle bundle-ben mellécsapták a hivatalos partnerei; addig a tavalyi csúcsmodelleknél a Samsung Members-ön keresztül kellett megigényelni, amit az egyik futárszolgálat a megadott címre kiszállított nagyjából 1 hónap leforgása alatt.

Minden jel arra utal, hogy a Galaxy S20-nál se lesz másképp, hiszen a Samsung népszerűsíteni szeretné a Samsung Members applikációját és a legfrissebb viselhető kiegészítőjét. (Ezért kedveskedik havi rendszerességgel apró nyereményjátékokkal.) Ezen kívül, várhatóan a legkisebb családtagja, a Galaxy S20 kimarad a promócióból ugyanúgy, mint tavaly a Galaxy S10e.

Az egyik külföldi bennfentestől nemrég érkezett egy nem-hivatalos anyag, ami fedheti a valóságot. Mutatnám a kreatívot, ami felhívja a figyelmet a vissza nem térő ajánlatra:

Evanblass információi szerint a hirdetménye.

A Samsung Buds+ afféle ráncfelvarrása lesz az előző generációnak, hiszen alapjában véve mára már remekül működik, és kedvelt kiegészítője a tartozékos portfóliónak. (Ezt a tényt az is igazolja, hogy Magyarorszagon a fekete szín már jó ideje készlethiányos termék.) Szó sincs második szériáról, inkább csak a kisebb hibák javításáról, amivel még versenyképesebb lehet a viselhető okoskiegészítők piacán.

Anno 2019 tavaszán bejött az elképzelésük: megindította a promóció a keresletét a teljesen vezetékmentes fülhallgatónak. Nekem csak két kérdésem lenne:

  1. A Samsung Buds+ érkezésével kifut-e a tavalyi generációja vagy megtartják a portfólióban mindkettőt, csak éppen árazásukban lesz némi különbség?
  2. Ha érkezik hazánkba a Galaxy Z Flip (fedőnéven: Bloom), akkor bekapcsolódik-e a promócióba vagy nem?

Február 11-én okosabbak leszünk, miután megtartja a tavaszi unpacked eventjét a Samsung.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.