A legkedveltebb tokvariánssal is elérhetők az év eleji készülékek

A Samsung újragondolta az egyik régi tartozékát, azaz inkább kettőt, melyek előnyeit egybefésülte. Nem ismételném magam, helyette fókuszba helyeznék egy másik tokvariánst, ami a 2020-as modellek tokportfóliójából se hiányozhat. Ez a szilikontok, ami a legkedveltebbek közé sorolható. (Bár ezzel a kijelentéssel is lehet vitatkozni, mert manapság az átlátszó jellegű hátlapi megvalósítás a másik legnépszerűbb abból kifolyólag, hogy a használója mögé tudja tenni a bérletét, vészpénzt, akármit, ami elfér alatta.)

Csak a szemléltetés mivoltából mutatnám, miként tessék elképzelni a megvalósítást, ami nem csak a középkategoriában, hanem a felsőben is jelen van/lesz:

Teljesen körülölelő védelem.

Nem hiszem, hogy igényel bármiféle részletes elemzést a megvalósítása, hiszen ellátja, amire tervezték. Talán azt emelném ki a sorból, hogy a kamerasziget által keletkező “kitüremkedést” visszakompenzálja, egy síkba hozza. Ezzel egyidejűleg kap a felhasználó egyfajta biztonságérzetet, mégis csak merevített szélekkel rendelkezik. A hivatalos leírása szerint 1.4mm vastag, amivel azért egy bizonyos magasságból való ejtést fel tud fogni.

A 2020-as év eleji középkategóriások mindegyike, az az a Galaxy A51 és a Galaxy A71 is megkapta a tartozékok sorába, míg a felsőkategóriában csak a Galaxy S10 Lite. A Galaxy Note10 Lite-nál nincs jelen a tokvariáns, ami azért meglepő, mert a többi Note10-családtagnál ugyanúgy elérhető. Egy másik különbség, hogy van a színvariációban eltérés. Míg az alacsonyabb árszegmensű készülékeknél négy színnel: feketével, fehérrel, kékkel és rózsaszínnel; addig a felsőbbnél csak hárommal: feketével, fehérrel és kékkel kell számolni.

Sőt, egy másik különbség, hogy míg a Galaxy A51-nél fehéret (white), addig a Galaxy A71-nél ezüstöt (silver) lehet csak választani a másik három színopció mellett.

A Galaxy S51 szilikontok variációi:

 • Fekete: EF-PA515TBEGEU
 • Fehér: EF-PA515TWEGEU
 • Kék: EF-PA515TLEGEU
 • Rózsaszín: EF-PA515TPEGEU

A Galaxy A71 szilikontok variációi:

 • Fekete: EF-PA715TBEGEU
 • Ezüst: EF-PA715TSEGEU
 • Kék: EF-PA715TLEGEU
 • Rózsaszín: EF-PA715TPEGEU

A Galaxy S10 Lite szilikontok variációi:

 • Fekete: EF-PG770TBEGEU
 • Fehér: EF-PG770TWEGEU
 • Kék: EF-PG770TLEGEU

Zárásképpen már csak az árra hívnám fel a figyelmet, ami egységesen 5 990 Ft mindegyik modell esetében.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.