Az amerikaiak már tudhatják, mikor kapják meg az előrendelt Galaxy S20-as készüléküket


Tipikus

mondta az egyik ismerősöm, amikor a lenti fotót ellinkeltem neki!

Tévedni emberi dolog, de isteni érzés! – Nincs mese, az amerikai Samsungnál valaki hibázott, amit a szemfüles rajongóik észrevettek. A SamMobile oldalán jelent meg nagyjából két órája a bakihíre, miszerint az egyik főszerkesztőjük leadta az előrendelési igényét ­– vélhetően valaki javaslatára – a weboldalon, melyre a visszaigazoló e-mailben az alábbit olvashatta:

„Look for an email to complete your Galaxy pre-order for March 6th delivery.”

Nem kell agysebésznek lenni, hogy máshol is kiszúrjuk az emlegetett dátumot, ugyanis, ha a fenti linkre kattintva felkeresitek az amerikai részleg hivatalos oldalát, és vettek egy pillantást a szállítási szegmensre a promóciós videó alatt (Delivery by March 6 while supplies last.), akkor szintén kiszúrhatjátok március 6-át.

De van hozzá képernyőfotónk:

A Samsung USA weboldalának screenshotja.

Mérlegeljünk!

Az tiszta sor, hogy március valahányadikán veszi kezdetét a készülékcsalád hivatalos forgalmazása, azonban a 2020. március 6-a legfeljebb amerikai részről lehet (és itt a kulcs a lehet szón van!) kőbe vésve! De itt is a feltételes mód ott a mondatban! Tehát nincs kizárva, hogy eltérnek a weboldalon feltűntetett időponttól, bár az ilyen bakik mindig abból adódnak, hogy valaki nem figyelt oda kellőképpen, szóval nem hinném, hogy mást lőnének be. Ez egyébként egy pénteki nap, ami 24 napos előrendelési időt jelentene február 11-hez mérten.

Nos, a magyarországiról egyelőre nincs információnk, de nagyon sanszos, hogy valamikor március 6-a tájt lesz aktuális. Előbb semmiképp sem, hiszen kis ország vagyunk, ahova a Galaxy Fold is nettó negyedéves csúszással ért el; de ha tippelnem kellene, maximum +5 nappal térhet el, mivel éppen hétvége is bejön a képbe. Akadt már elég sokszor pénteki átadásai nap, viszont a szombatit és vasárnapit kizárnám a pakliból. Február 11-én okosabbak leszünk, számoljunk március 6-tal addig, de ez részünkről – ISMÉTLEM – még egyáltalán nem kőbe vésett!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.