Előrendelhető a Joker & Harley Quinn kiadású Galaxy Z Flip

San Franciscoban kerül bemutatásra jövő héten a Galaxy Z Flip a Galaxy S20-család mellett, amit már láthattunk teljes valójában. Külföldi oldalak találgatása szerint ez azért fordulhatott elő, mert másképp kezelik a terméket, mint a csúcskategóriásokat. Noha árazásában másolja, és olykor túlhaladja, a Samsung mégis “csak” egy középkategóriás okostelefonnak szánja, megteremtve vele egy olcsóbb szegmenst az összehajtható készülékek világában. Pontosan a napokban indultak el olyan pletykák, miszerint Winner2 fedőnéven érkezhet a valódi utódja a Galaxy Foldnak.

Nagyon úgy fest, hogy nincs a titoktartás jelen a Galaxy Z Flip-nél, így vélhetően tényleg igazak azok a pletykák, miszerint egyes régiókban már február közepétől startolhat a premierje előrendelésmentesen. Kell is a gyors piacra dobás, hiszen a vállalat 5-6 millió összehajtható telefon értékesítését tűzte ki célul 2020-ra, ami nagyon soknak!

Hallottatok már a Caviar Phone-ról? Különlegességük, hogy az amúgy drága okostelefonokat még méregdrágán kínálja limitált számban, ékkövekkel és arannyal díszítve. Szerettem volna karácsonykor egy cikket hozzájuk, de csak a piszkozatig jutottam el; viszont most meg kell említenem őket, mert a Samsung és a DC Comics mash-upját tálalják a legújabb összehajtható készülék kapcsán. Név szerint a Samsung Galaxy Z Flip Joker & Harley Quinn Edition-ről van szó, amiből mindössze 54 darabot gyárt le és kínál 5 210 dolláros áron. Átszámolva több mint 1.6 millió forintért.

Nyilván az időzítésen van a hangsúly, hiszen a mozikba most érkezik a Birds of Prey, azaz a legújabb Harley Quinn-film. Őket hidegen hagyja, hogy a bejelentés csak jövő kedden lesz.

Aki előrendelne, az ide klikkeljen!

Mutatnám a készüléket teljes valójában, illetve egy reklámvideót is: