Odafigyeltek a töltőkre a Galaxy S20-szériánál

Nem nagy kunszt manapság az, hogy egy okostelefon 15 wattos töltéssel rendelkezen, amit talán elsőként hívtunk gyorstöltésnek. Ezt a teljesítményt a 2019-es portfólióból már a belépőszintet képviselő Galaxy A20e is képes volt kezelni, aztán a Galaxy A70-nél jött az éles váltás, ami a 25 watt felvételét tudta. Mondanom se kelljen: a csúcskategóriások simán pacsi-pajtás viszonyban voltak vele. Sőt, ott a Galaxy Note 10+, ami felülmúlta mindezt a 45 wattjával.

Igen ám, de a Galaxy Note10+ dobozában csak a 25 wattos opció foglalt helyet, míg ha gyorsítani szeretnénk a töltést – és csökkenteni a töltési időt –, akkor 16 ezer forintért muszáj lesz vásárolni egy arra alkalmas szettet. (Szettet, mert az adatkábelből se mindegy mit használunk.) Ezzel egyidejűleg felmerülhet a keresztkérdés a Galaxy S20-ak kapcsán, miszerint Mit csomagol gyártó a dobozba, a készülék mellé?

Ha lehet hinni a twitteres forrásnak, akkor a Samsung a Galaxy S20 Ultranál az “Ultra” jelzőt ki fogja minden téren maxolni, így a csomag tartozékai között nem 25, hanem 45 wattos töltőfejet és 5A feszültséget kezelő adatkábel találunk. Igaz ezzel párhuzamosan adott egy szépséghiba, miszerint, ha csak USB foglalattal rendelkező PC-hez akarjátok csatlakoztatni, akkor elengedhetetlen egy másik, USB végű adatkábel – viszont ez a sima és a plusz duónál sincs másképp.

A Galaxy S20 és Galaxy S20+ gyárilag 25 wattal lesz csomagolva. Nem lesz különbség a 4G és az 5G képes modellek tartozékai között. Sőt, az is könyvelhető, hogy a Galaxy Note10-nél megtapasztalt Type-C végű AKG fülhallgató jár mellé!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.