Teljes valójában a Galaxy Buds+

Tegnapelőtt veséztük ki azon specifikációs infókat, hogy miben mutat túl a Galaxy Buds+ az elődjén. Max Weinbach Úr ismét olyan fotókat osztott meg a Twitter-csatornáján, amik valószínűleg fedik a valóságot. Külön felhívnám a figyelmet a fülhallgató-egységekre, amelyeken felfedezhető a dupla mikrofon bemenet. A kezdeti színválasztékban a Fekete és a (Tej) Fehér mellett a (Baba?)Kék foglal helyet, azonban van még emlegetve egy rózsaszín variáns – amit vélhetően később vezet be a Samsung.

A Galaxy S20 Ultra előrendelői – és a kreatív szerint a Galaxy S20+-é isgrásziba kapják a Samsung Members-ön leadott igény alapján a terméket. Február 11-én a bejelentésekor ez sem lesz már titok!

Lesz más változás a termék szoftverét illetően. A töltőbölcsőn lévő LED immáron információval látja el a felhasználóját, hogy éppen még milyen visszatöltésre képes. Értelemszerűen a „piros” jelzés 30% alatti, a „zöld” 60% feletti, míg a „sárga” előbbi kettő közötti tartományt takarná. Aztán ott a Spotify támogatottság, ami egy szabadon való beállítási lehetőség. Hosszan nyomva a fülhallgató-egységet elindul az applikáció és vele együtt folytatódik a lejátszási lista a következő zenével.

Ezekről és a többi újdonságról azonban jövő héten, külön cikk formájában számolok be! Addig viszont a tweetek: