A Galaxy Z Flip se marad védelem nélkül

A Samsung Magyarország a jövő heti Unpacked Event előtt már idővel elkezdte feltölteni az új készülékeinek tartozékportfólióját. Gondolom, olvasóink közül nem sokan annyira mobiltech fanatikusok, hogy random mód rákeressen a “Galaxy Z Flip” szócskára a hivatalos weboldal keresőjében, azonban a kíváncsiság kedvéért mi ezt megtettük, amiből két dolgot egyből megtudtunk:

Az első legfontosabb tény, hogy a keresőmotor találatot dobott ki, amiből bátran lehet arra következtetni, hogy a Galaxy Z Flip kapható lesz Magyarországon! Máskülönben, miért töltötték volna fel a tartozékok közé az egyik kiegészítőjét?! Anno, amikor a Galaxy Fold megjelent világszerte, akkor se volt semmiféle információ elérhető hozzá, csak miután lehullott a lepel az érkezéséről!

A másik, hogy egy rég(ebb)i toknak az elképzelését kapta meg a Bloom fedőnéven emlegetett legújabb összehajtható készüléke a Samsungnak. Emlékeztek a Galaxy S8-családra, aminél bemutatkozott egy eléggé egyedi megvalósítás, amit 2 Piece Cover-nek hívtak?! Nem újkeletű a megoldás, hiszen a Galaxy Fold is rendelkezett hasonlóval, azonban azt aramidszálasnak nevezték, míg ez Bőrtoknak, amiből lehet bátran arra következtetni, hogy nem lesz a csomag tartozékai között ezen kiegészítő; illetve nem hagy minket a vállalat védelem nélkül. Arra azonban kíváncsiak leszünk, hogy milyen módon marad a tokvariáns a helyén. Az előző két megoldás mindegyiknél „afféle” kétoldalú ragasztóval kellett rögzíteni a telefonhoz, reméljük, mostanra megoldották!

Mutatnám, miként fest a szürke Bőrtokja a készüléknek – amelynek hírét Roland Quandt twittelte ki a napokban: