A Galaxy Z Flip hivatalos reklámvideója

Azt már lehetett sejteni, hogy a Galaxy Z Flip-et teljesen másképp kezeli a Samsung, mint a Galaxy S20-termékcsaládot. Ha van is rá bármiféle titoktartási kötelezettség, akkor nem veszik komolyan, melyre az a legjobb példa, hogy a tegnapi Oscar-díjátadó reklám megszakításában leadtak egy hozzákapcsolódó promóciós anyagot. Ez azért meglepő húzás, hogy hiába tudunk már szinte mindent a készülőkről, a hivatalos bemutatójára csak holnap, azaz február 11-én kerül sor. Ettől függetlenül a képi anyag már bejárta az internetet. Youtube-től kezdve Twitteren át minden közösségi hálón fellelhető, ami egy valamit jelentene: nem sok újdonságot fognak holnap mondani a bemutatójáért felelős illetők.

A videó több úgy nevezett: easter eggs-et tartalmaz a szoftvert illetően. Amikor 90°-ban „üldőgél” a készülék, és éppen a fotóznánk, akkor a felülete feleződik. Az alsó részen tekinthető meg a kezelőfelület, ahol a beállításokat tudjuk vezérelni, míg a felsőben a látott képet csekkolhatjuk. Picit azért látszódik a „képernyő gyűrődése”, de nem olyan vészes. Kíváncsiak leszünk, hogy a Galaxy Fold-hoz képest mennyit haladtak előre a tervezői.

A promóciós videó azt is leleplezi, hogy Lila és Fekete színekben lesz kapható a készülék, illetve, hogy milyen plusz funkciók láthatók a kinti miniatűr kijelzőn. Nézzük csak:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.