Ilyen lehetne a Galaxy Z Flip 2

Egy hete jelentették be a Galaxy Z Flip-et, amelynek forgalmazása több országban (köztük Magyarországon is!) február 21-én veszi kezdetét; ezzel szemben az internet népét már az foglalkoztatja, hogy a Galaxy Z Flip 2 mivel tudhat majd többet? Mint, ha nem is mi lennénk! …mármint van egy olyan íratlan és megerősítetlen spekuláció, hogy a mobiltelefon-gyártók 1 évre előre látják a következő generációk főbb vonásait. Ha mindezt alapul vesszük, akkor már adott a Galaxy Note20-család lényege, hiszen manapság nagyon hasonlóak a tavaszi flagshiphez, csak éppen a kisebb hibákat tovább- vagy újrafejlesztik.

Az elmúlt napokban lábra keltek a Galaxy Fold 2 első pletykái, amikről külön cikkel érkezem, viszont foglalkozzunk a kompaktabb és olcsóbb második generációs Z Flip-családtaggal, ugyanis Ben Geskin megálmodta és koncepciófotóra kreálta, hogy miben mutathat újat. A végeredmény magáért beszél és alapvetően gyönyörű.

Elképzelése abban merülne ki, hogy 6.8 inches QHD+-os belső kijelzővel érkezhetne, ami marad az Infinity Flex Display annyi változással, hogy a képfrissítését 120Hz-re emelnék. A külső megjelenítő panelja lefedné teljes egészében a kamerasziget alatt a felső részt, ami 3.2 inchre növekedhetne. Ez utóbbinál a FHD felbontás lehetne a legkézenfekvőbb, hogy az élmény minden téren adja magát.

A hátlapi kamera résznél eléggé erős fejlődés szeretne viszontlátni. Négy kameramodult álmodott rá, ahol 12MP-es széles, 12MP-es ultraszéles, 64MP-es tele és DepthVision szenzor helyezkedne el – baromi esztétikusan a LED-vaku mellett. A zoom-tartományban a Galaxy S20/S20+-t másolná, azaz a 30x-os hibridet. Támogatottságban már kezelni tudná az 5G-s hálózatot, a processzoránál pedig a Snapdragon 875-ös lapkával vértezné fel.

Mindez fotó formájában:

Ben Geskin elképzelése szerint a Galaxy Z Flip 2.

Jöhetnek az első rekaciók az úriember elképzelésére, ami alapvetően nagyon szembarát. Az más kérdés, hogy mi valósul meg mindebből! …mindenesetre Dél-Koreában az első kör hamar gazdára talált.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.