Megérkezett a Galaxy Note10 Lite Magyarországra

Január eleje óta köztudott, hogy a Lite-család visszatért a Samsung portfóliójába. A termékcsalád különlegességét megtartotta, ami abban merülne ki, hogy a csúcskategóriás telefonok főbb jellemvonásait tovább örököltették bennük, azonban néhány tulajdonságtól és funkciótól megfosztották, hogy a költségcsökkenést meg tudják vele kapcsolatban lépni. Ilyen pl.: az, hogy nincs IP-tanúsítványa; vagy az, hogy a DEX-üzemmód kikerült belőle. Cserébe azonban erősebbek, mint bármelyik másik középkategóriás jelenkori társuk, szóval nem szabad lebecsülni.

A Galaxy Note10 Lite főbb jellem vonásairól már írtunk cikket, sőt kitértünk arra is, hogy miben másabb, mint a kicsit drágább társa, a Galaxy S10 Lite.

Immáron büszkén bejelenthetem, hogy a Galaxy Note10 Lite készletei elkezdtek becsorogni a hazai piacra. Első körben: az Fénylő Fekete és Fénylő Vörös színekben érkezett meg, de még várható a Fénylő Prizma, ami vélhetően hétvégén, legrosszabb esetben pedig jövő hét közepe felé futhat be a hivatalos partnerekhez és a Samsung márkaboltokba.

Fotó: Galaxy Világa

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.