Menő reklámot kapott a Galaxy Z Flip, bár egy kérdést felvet bennem!

Február 21-én veszi kezdetét a Galaxy Z Flip hivatalos forgalmazása Magyarországon, ahogy a legtöbb külföldi országban is. Az eléggé húzósnak tekinthető 535 990 Ft-os árával a Galaxy S20 Ultra fölé pozicionálja magát, amivel a vállalat talán azt akarja kihangsúlyozni, hogy az összehajtható telefon piaca az S-széria fölött van még akkor is, ha ezt a modellt csak felső-középként tartjuk számon. Mindenképp exkluzív készülékként szeretné kezelni a portfóliójában.

Sokakban felmerülhet a kérdés, miszerint Ez most csajos telefon vagy uniszex? – Nehéz rá válaszolni, mert pasiként szívesen elfogadnám a Mirror Purple színkódon futó lila színét – de a Mirror Gold szintúgy piszkosmód tetszik. A Samsung kommunikációja eléggé felemás, mivel a lentebb látható reklám mást mondat: azt, hogy egy menő csajt öltöztet és simán ott kell lennie a ridiküljében. Akkor most mondjak le róla?! – Semmiképp! Csak úgy látom, hogy most ugyanabba a szituációba került, mint a Galaxy Watch Active-nál, ahol a külső és a méret miatt inkább a női közönség került a fókuszba.

Elkalandoztam…

Mutatnám a tegnap netre került legfrissebb kedvcsinalóját, ami tényleg menő lett; de lehet, hogy pont ezzel vesztenek majd férfi felhasználókat!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.