Szétszedték a Galaxy Z Flip-et

Emlékeztek, hogy tavaly októberben elhoztam Jerry Rig Everything Youtube csatornájáról a Galaxy Fold kapcsán egy olyan videót, amelyben a fószer fogja és darabjaira szedi szét a kamarája előtt?! Nos, most sem lesz ez másképp, hiszen, ha a saját készülékén nem is, de azért másén szívesen végignézi az ember a folyamatot, ami olykor számtalan meglepő mérnöki tényt rejthet magában.

Fontos megemlíteni, hogy ismét egy osztott akkumulátorral működő kütyüről beszélhet a világ népe, azaz a 3.300mAh-át nem egyetlen akkutelep formajában szállítja a vállalat. Elvileg az osztott megvalósítás jobb terhelhetőségét és hosszabb életidőt rejt magában, bár még eléggé friss a megoldás a vállalatnál, hiszen korábban a Galaxy Foldnál dolgoztak hasonló megoldással. Az osztottság úgy mutatkozik, hogy a felső részébe 900mAh-t építettek; a fennmaradót pedig az alsó felébe, ami valójában 2.300mAh. Azaz 100mAh marad a tipikus kapacitásnak – ami a kémiai folyamatoknak van fenntartva.

Ott az a tény is, hogy a készülék felső részében helyezkedik el a processzora, közvetlenül a kamerasziget és a kisebb teleppel bíró akkumulátor között. Ha mondjuk egy olyan folyamatot futtattunk a készüléken, ami energia- és teljesítményzabálóbb, és hívás fut be, akkor előfordulhat, hogy melegebbnek érezzük ezt a részét, nem véletlenül!

JerryRigEverything ismét nem kímélte a Samsung telefonját.

Mutatnám a kedvenc fotóm a videóból! A fotóra klikkelve lehet csekkolni teljes valójában.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.