Így készül a Galaxy Z Flip

A Samsung elsők között hozott a piacra olyan okostelefont, ami összehajtható kijelzővel rendelkezik. Lehet, hogy volt más – átlagember számára – kevésbé ismert márka, aki beelőzte, az azonban leszögezhető, hogy a Galaxy Fold szerte a világban nagy népszerűségre tett szert, így nem is csoda, hogy a vállalat a jövőt az új formatervben látja. Cirka egy év leforgása alatt két ilyen készüléket dobott a piacra, hiszen a Galaxy Z Flip próbálná megcélozni a női közönséget, valamint megteremteni a felső-középkategóriát.

Most egy eléggé rendhagyó videót osztott meg a dél-koreai óriás a Youtube csatornáján, ami arra hegyeződne ki, hogy miként történik a Galaxy Z Flip gyártásra. Természetesen sok folyamatot nem láthatunk, hiszen akkor mindenki lemásolná a technológiát, amivel átlagossá válna a készülék, azonban pár részletet megmutatni. Gondolok itt arra, hogy tesztelik az összecsukás/kihajtást, illetve megmutatják az egységes szoftver rátöltő zónát a csomagolás előtt.

Úgy érzem, direkt provokált a Samsung ezzel a videóval, hiszen egyik konkurenciája pont a napokban jelentette be a kvázi konkurenciáját az összehajtható termékcsaládjának, és ezt afféle fricskaként tették közzé, hogy Ők már nagyban gyártanak és eladási mutatókat generálnak, míg a versenytársak csak most térnek magukhoz.

A képsorok azért jól igazolják, hogy az átlagosnál sokkal bonyolultabb a gyártósor, és eléggé sok folyamatrészt automatizáltak robotok által; de ettől még elengedhetetlen az emberi ellenőrzés is egyes folyamatoknál. Nézzük csak!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.