Hol kapható a Galaxy Z Flip, illetve mennyi az annyi?!

Péntek óta értékesíthetik a Galaxy Z Flip-et a hivatalos partnerek Magyarországon. A Galaxy Fold mintájára úgy gondoltam, hogy írok egy hasonló összesítő bejegyzést, ami arra adna választ, hogy a vállalat második jelenlegi legdrágább készüléke: Hol és milyen lehetőségekkel kapható?! Arról már korábban esett szó, hogy mely üzletek kerültek azon szerencsések közé, ahol vitrines formában megtapogatható a készülék. (Ezeknél célszerű megkérdezni az ott dolgozó értékesítőket, hogy a burát, ami védi a terméket kis időre eltavolítanák-e! A legtöbb helyen nem fognak problémázni a kérésen, hiszen a cél a termék megkedveltetése.) Most a fókuszt a hivatalos partnerek listájára helyezném, mert érdemes messze elkerülni a szürkeimportos olcsóbb megoldásokat.

A Galaxy Z Flip felhasználói a Galaxy Fold-hoz hasonlóan kiemelt figyelemben részesülnek a Samsung részéről. Ez azt jelentené, hogy ugyanúgy adják hozzá az első éves kedvezményes kijelzőcsere lehetőségét – ha a problémát a garanciális ügyintézés nem fedi le. Gondoljunk itt a kijelzőtörésre, ami leejtés által történt. Ez mindössze 50 ezer forint, ami egy eléggé kedvezményes ár azt nézve, hogy a Galaxy Note10+-é 100 ezer körül van. Akad egy másik érdekesség, amit az Ügyfélszolgálat részéről kapunk. (Levéllel felkerestük a Samsung Magyarországot, hogy ez miben mutat többet, mint egy átlagos felkeresés, amit kapunk választ megírjuk!)

A hivatalos partnerek listájában kell emlegetni: a Samsung Experience Store-okat, a Media Marktot és az Extreme Digitált. Mindegyiknél egységesen: 535 990 Ft-ot kérnek el a termékért, ami Mirror Black és Mirror Purple színben érhető el. A másik szegmenst a szolgáltatók tennék ki. Egyelőre csak a Telenor kap helyet a listán, azonban a Telekomnál és a Vodafone-nál szintén kapható lesz, legalábbis az alábbi üzenetet kaptuk a Samsung Magyarországtól:

Az elkövetkező napokban mindhárom magyarországi szolgáltatónál elérhető lesz a Samsung Galaxy Z Flip.

írta a Samsung Magyarország kérdésünkre.

A Telekom weboldalára közben kikerült a pontos dátum (lásd lentebb). Nyilván szolgáltatóknál egy combosabb havi díjjal, amit alapvetően kifizet az ember, ha olyan a munka köre vagy a magánélete kedvezményesebb árhoz juthatunk, de hogy mennyi az annyi, azt mutatnám a kép alatt!

A Samsung Magyarország Galaxy Z Flip aloldala.

A hivatalos partnerek listája és elérhetőségei:

Telekom:

Samsung Galaxy Z Flip egyedi megjelenésű összehajtható okostelefon február 28-tól megrendelhető online!

olvasható a Telekom lakossági szolgáltatások aloldalán.

Telenor:

 • Listaár: 606 990 Ft (forrás)
 • Kártyás csomagnál: 479 990 Ft
 • Telenor XS csomagnál: 451 989 Ft
 • Telenor S csomagnál: 437 990 Ft
 • Hiper M Talk/Net/Net Yes! csomagnál: 424 990 Ft
 • Hiper L csomaggal: 394 990 Ft
 • Hiper XXL csomaggal: 344 990 Ft

Vodafone:

 • Listaár: 549 990 Ft
 • Kártyás csomagnál: 534 990 Ft
 • Go csomaggal: 514 290 Ft
 • Red csomaggal: 472 290 Ft