Öltöztesd az okosórád a rajtad lévő ruháidhoz!

Októberben írtunk egy cikket azzal kapcsolatban, hogy a Samsung fejlesztett a Galaxy Watch Active 2-höz egy aloldalt, melyen bárki beállíthatta kedvére: melyik óraméret, szín, stílus és szíjvariáns illik hozzá leginkább. Ezzel egyidejűleg a Gear Wearable applikációban aktiválódott egy új funkció, aminek egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége.

A funkció tényleg pofonegyszerű. Arról lenne szó, hogy az óraszámlapját a ruhád színeihez, mintázatához tudod igazítani, ezáltal megteremtve az összhangot és a harmóniát a kettő között. És meghazudtolod azt a false nézetet, hogy nem töltöztet a tech termék! Mindössze annyit kell csinálnod, hogy lefotózod a ruha szetted, vagy azt a ruhadarabodat, ami dominál rajtad, majd választasz a felkínált stílusokból a hozzád illőt. Több lehetőséget felajánl, de előbb nézzük, mi a folyamat maga:

  1. Inkább nulladik lépésként tartanám számon, hogy szükséges összepárosítanod a Gear Wearable applikációval az okosórádat a készülékeddel, melyek között aktív kapcsolatnak kell lennie, máskülönben nincs lehetőséged a beállításra.
  2. Az alsó menüsorban válaszd az “Óraszámlapok” opciót.
  3. A “Saját óraszámlapok” résznél a “Saját stílus” lehetőségre nyomj rá, majd a fent megjelenő “Testreszabás” opcióval előjön a “Háttér” választási mód.
  4. Két lehetőséget ajánlanák:
    1. A “Fényképező” opcióval egyből lefotózhatod a ruhád/témát, amihez majd később választasz alternatív óraszámlapot.
    2. A “Galéria” opcióval előhívhatod egy korábbi fotódat, melynek végeredmény ugyanaz.
  5. A kép betöltése után válaszd ki a területet, amihez igazítani szeretnéd az óraszámlapot. Ha elmented, megjelenik a Saját stílusok menüben, ahol egyből aktíválhatod.
A ruhához szabott óraszámlap stílus.

Felmerülhet a keresztkérdés, hogy mi van akkor, ha nem a ruhához akarnánk öltöztetni az okosóránkat, hanem helyette inkább egyedi számlapot szeretnénk?! Mondjuk egy tájképemről vagy családtagjaimról, stb. Erre is van lehetőség, ilyenkor az első három lépés ugyanaz, annyi különbséggel, hogy a “Saját stílus” helyett a “Saját fénykép+” módot kell kiválasztani. Ezt követően lesz lehetőség megvágni a látott tartalmat körátmérő formájában, ami garantálja, hogy az óraszámlapról a számunkra fontosnak vélt fényképnrk a részletei ne maradjanak le.

Remélem tudtam segíteni, hogy még inkább egyedibbé tudd tenni az okosórád és afféle ékszerként dukáljon a kezeteken.

Ha hasznosnak vélted a cikket, akkor osztd meg másokkal is! Illetve várjuk hozzászólás formájában a szituációkat/alkalmakat, amikor jól jött ez a funkció.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.