Egyszerűnek tűnik összerakni egy Galaxy S20 Ultra csúcskategóriás telefont

Tegnapelőtt tettem közzé egy galériát, aminél a szétszerelt Galaxy S20+ és Galaxy S20 Ultra duójára helyezik a fókuszt. Gondolom nem mondok a tech olvasóknak újat azzal, hogy felemelegetem az iFixIt nevű Youtube-csatornát, melynek lényegi ereje abban merülne ki, hogy minden egyes telefonnál megvizsgálják, hogy mennyire egyszerű azt szétszedni és összerakni. A Samsung most megelőzte őket és saját kezűleg adott ki egy összeszerelő videót, ami első ránézésre a pofonegyszerűséget juttatná az ember eszébe, de azért ne álljunk csak úgy neki otthon házibarkács megoldásokkal a Galaxy S20-családtagnak a szervízelésének.

Az előzetesen publikált galériához képest sokkal jobb minőségben követhetjük nyomon a folyamatot, bár azért lesznek részek, amikbe nem avatnak bele, mint pl.: a ragasztók és a csavarok elhelyezkedésébe. Egy másik érdekesség, hogy támpontot adnak azzal kapcsolatban, hogy az egyes fontosabb modulok merre helyezkednek el, és szakszóval miként nevezik ezeket. Mindenképpen hasznos anyag, több ilyet szeretnénk látni!

Tényleg sokkal nagyobb a gőzkabinos hűtőbordázata.
A hátlapi kamerasziget burok alatti egységei.

A ‘tovább mögött’ megtaláljátok a szétszerelős videót. Tényleg hatalmas pacsi a vállalatnak, hogy ilyesmit közzétesz az egyik kiemelt Youtube csatornáján!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.