Javítottak a Galaxy Note10 Lite akkumulátortöltési algoritmusán

Tegnapelőtt már említettük, hogy a Samsung kiadott egy kulcsfontosságú frissítést a Galaxy S10 Lite készülékére, azonban idő közben a másik Lite-családtagjára is gondolt, ahol néhány dolgot a helyére kellett tenniük. Nincs mese, ennyit jelent az, ha a felhasználók keze ügyébe kerül a telefon: egyből jönnek ki a problémák. A Galaxy Note10 Lite érkezett a legkésőbb az év elejére szánt termékek közül, amelynek jelenlegi életciklusát sikeresnek nem nagyon lehet nevezni. Tény, hogy azért érezhetőbben olcsóbb, mint a Galaxy Note10, azonban a kompromisszumok torzítják az összképét.

A Samsung szoftverfejlesztői elkezdték helyretenni azokat a problemákat, amik előjöttek piacon lévő szűk 2 hónapja alatt. Nála se maradhatott el a kamera szoftverének optimalizációja, azonban belenyúltak az akkumulátortöltési algoritmusába is, amitől immáron gyorsult a töltése. A megszokott biztonsági csomagról se szabad elfeledkezni, hogy a tárolt tartalmaink megfelelő védelemmel legyenek ellátva.

A frissítés már hónap végén élesítésre került, azonban ismeretségemben csak márciusban vált elérhetővé. Ha ilyen készüléket használnál, és még nem dobná fel a lehetőséget, akkor javasoljuk a PC-re telepített Smart Switch program telepítését.

Fotó: Galaxy Világa

Buildszám: N770FXXU2ATB6
Android verziója: Q (Android 10)
Kiadás dátuma: 2020-02-29
Biztonsági javítás szintje: 2020-02-01

Íme a frissítés hivatalos leírása:

  • Javítottuk a(z) Fényképező stabilitását.
  • Tökéletesítettük a(z) Fényképező működését
  • Javítottuk az Ujjlenyomat-felismerés teljesítményét
  • Továbbfejlesztett akkumulátortöltési algoritmus és stabilabb akkumulátortöltés
  • Tökéletesítettük a(z) Érintőpanel működését
  • Átfogó stabilitási és funkcionális fejlesztések.
  • Tökéletesítettük az eszköz biztonságát.