A Galaxy S20 okostelefonok előrendelése még tart, és a Galaxy Buds+ is dukál mellé (frissítve)

Lezárult a Galaxy S20 termékcsalád előrendelési időszakának első hulláma, ugyanis azok, akik 2020. március 8-ig megtették a szükséges lépéseket a készülék vásárlásával kapcsolatban, azok három nappal a hivatalos indulásától számítva, azaz mától átvehetik. Nyilván, ha házhoz szállítással kérted, akkor a futárra kell várni. Akik ehhez a közösséghez tartoznak, azok semmiképpen se feledjék el, hogy a Samsung Members-ön keresztül meg tudják igényelni a grátiszba hozzájáró Galaxy Buds+ fülhallgatót, ami külön vásárolva 55 990 Ft lenne. (Tervezzük, hogy mindenképpen legyen cikk a folyamatról, hátha valakinek nem elég egyértelmű: mit kell csinálni valójában!)

Sorba állítva a Galaxy S20-család!
Fotó: Galaxy Világa

Információink szerint lehetnek olyan előrendelői csatornák, ahol készletellátási problémák jelentkezhetnek. (FRISSÍTVE: A Samsung Experience Store-okban nem tapasztalható.) (Pl.: Galaxy S20 Ultra 5G Kozmos fekete színből!) Nyilván a Samsung Magyarország azon van, hogy ígéretéhez hűen az előrendelők mihamarabb megkapják a Galaxy S20-ukat, azonban a járványhelyzet kapcsán szerintem most mindenki legyen megértőbb az átlagosnál. Más…!

Felhívnám a figyelmet, hogy az előrendelési időszak nem ért véget, hiszen a hivatalos start csak 2020. március 13-án lesz. Azért is érdemes komolyan venni az előrendelést, mivel, jelenleg is eléfordulhatnak készletproblémák, és nehogy az átlagosnál többet kelljen várnod a készülék átvételére. Természetesen a Galaxy S20 Ultra 5G-nél ütheti fel a jelenség fejé, abból is a Kozmos Fekete színnél, amit nagyon eltalált a dél-koreai vállalat. Ettől függetlenül, a Galaxy S20 és Galaxy S20+ se rossz döntés. Mindenki mérlegeljen, mire van igénye és szüksége.

Reggelig úgy volt, hogy, aki március 9-től adta és adja le az előrendelési igényét, az március 13-től vehetti át (biztosan!) az S20-asát, amihez már a Galaxy Buds+ nem járna; azonban a Samsung Magyarország változtatott a kiíráson, mely szerint, aki március 12-ig előrendel, az mégis kapja mellé a ráncfelvarrott fülhallgatót a Samsung Members applikációban leadott igénnyel. Valószínűleg ezzel is segíteni szeretné a termékeinek a fogyását.

FRISSÍTVE: Csak a Samsung Experience Store-okban, a Telekomnál és a Media Marktban történő előrendelés esetén jár a Galaxy Buds+ grátiszba március 12-ig történő előrendeléshez! A többi partner kimarad a buliból.

Zárásképpen azt még azért megemlíteném, hogy a Samsung Experience Store-okban van lehetőség részletfizetésre, melynek keretében 0%-os THM-mel elvihető a választott termék 10 vagy 24 hónapra. Ha pedig ez kevés lenne, akkor ajánlanánk a Media Markt hálózatát, ahol 30 havival szintén vásárolható, íme a link hozzá.

A Galaxy S20 magyarországi színvariációinak dobozai.
Fotó: Galaxy Világa

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.