Mostantól rózsaszínben is tündököl a Galaxy Buds+, de nem mindenhol!


Míg Magyarországon éppen javában zajlik (a március 8-ig) az előrendelt Galaxy S20-as okostelefonok átadása, melyhez kapcsolódó korai promóciót bizonyos csatornákon meghosszabbították, addig Koreában egy másik hírre esik a fókusz. A Samsung Korea tette közzé, hogy elstartolt a Galaxy Buds+ további két új színének értékesítése az országukban. Színvariáció szerint: a pirosról (Red) és a rózsaszínről (Pink) lenne szó, amelyek a korábban napvilágot látott kék, fekete és fehér triójához csatlakoztak.

A kiadott sajtóanyagból kiderül az is, hogy a „Red” színopciót csak a KT, azaz a Korea Telecom kínálatába tette elérhetővé, míg a „Pink” variáns több csatornán keresztül is beszerezhető.

Nincs arról egyelőre információnk, hogy Magyarországra érkezhet-e a két cseppet sem hétköznapi színvariánsból, annyit viszont már most kimerünk jelenteni, hogy a pirosra sokkal nagyobb igény lenne, mint az újonnan bevezetett kékre. Árazás tekintetében nincs felár, ami azért pozitívum. Az itthon jelenlévő lehetőségeit: 55 990 Ft-on kínálják, két éves garanciával a Samsung márkaboltok.